Speltips Skellefteå-Växjö

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-04-05 18:30
Land: Sverige
Liga: SM-Slutspelet
Odds: 1.99
Speltips: SAIK -1
Spela på Speltips Skellefteå-Växjö
Få bonus på 1000 kr
Spela på SAIK -1
Halloj!

Senaste reken var det vidrigaste när det efter 19 minuter stod 2-2 mellan Växjö och Skellefteå men resterande 41 minuter gick mållösa och spelet på över 4.5 mål gick förlorat. Otroligt tungt, men ibland har man dem ju med sig! Ikväll spelar Skellefteå återigen hemma efter att ha förlorat den senaste matchen med 3-2 efter OT. Jag tycker att Skellefteå är de klart tyngre laget och tycker bara att man ska vinna här ikväll! Jag tycker -1 till @1.99 är ett fint odds som liras med 4/5U.

Skellefteå:
Skellefteå har gått som ett ånglok hittills under detta slutspel förutom i den senaste matchen där man förlorade efter OT. Innan dess hade man fem raka segrar. Så formen är ju onekligen god. Risk finns ju att rekar bli rätt så liknande i ett slutspel eftersom det är samma lag som möts flera matcher irad. Därför skippar jag att skriva noggrant om statistiken i denna match men kan blåsa av lite fakta fort och det är att Skellefteå är ett oerhört starkt hemmalag som haft ganska lätt för Växjö denna säsong. På sjuk möten denna säsong leder man med 4-2 och om man ser till hemmamatcher så står det 2-1. Jag tycker helt enkelt att Skellefteå är ett bra tyngre lag som dessutom bör vara fräschare i kroppen är Växjö då man fick en längre vila.

Växjö:
Växjö har gjort det bra nu under en längre period. Man gick som tåget i grundseriens slutdel och och har även gjort det riktigt bra nu i slutspelet. Först vann man som sagt med Linköping med 4-2 efter att ha vänt ett 0-2-underläge i matchserien till 4-2. Nu har man även gjort det rätt bra mot Skellefteå men det syns ändå att Skellefteå är tyngre tycker jag. Desto längre denna matchserie/säsongen lider så tycker jag Skellefteå ska kunna mala ner Växjö mer och mer. Att vi får ett högre odds på Skellefteå ikväll än sist tycker jag är märkligt.

Inbördes möten:
I grundserien började Växjö med att bortaslå Skellefteå i första matchen. Men efter det har Skellefteå tre raka segrar. Dessutom stabila segrar, 2-5(B), 4-1(H) och 2-5(B). Nu slutspelet står det 1-1 efter stå stycken hemmasegrar av vardera lag.

Match: Skellefteå-Växjö
Spel: Skellefteå -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @1.99
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 18.30
Kanal: TV12/CMORE

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

JOBBA SKELLEFTEÅ!

// SHL-Grinder
Spela på Skellefteå-Växjö hos bet-at-home
SHL-Grinder - 5 April 2016 - 17:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: