Speltips PSG-Manchester City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-06 20:45
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Odds: 1.775
Speltips: PSG ö1.5
Spela på Speltips PSG-Manchester City
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på PSG ö1.5
Spelet igår (Bayern -1.5) gick tyvärr med förlust trots att vi fick en drömstart då Vidal gjorde 1-0 redan i den andra minuten. Det blev en desto mer lyckad kväll för Benficas Victor Nilsson Lindelöf som bör ha stärkt sina aktier ytterligare inför kommande EM-slutspel, kul!
Hur som helst, nya tag idag. Zlatans PSG tar emot Man City på Parc des Princes och jag spelar (PSG över 1.5 mål) till 1.775 hos Pinnacle Sports (3.5/5) units. Finns till 1.72 hos Ladbrokes.

PSG har lekt hem Ligue 1 som väntat och allt fokus ligger naturligtvis på Champions League. Det finns bara ett mål och det är att gå hela vägen i Europa. Ikväll när PSG tar emot City så ser jag inget annat än att fransoserna går för vinst ikväll. Jag förväntar mig en sevärd och öppen matchserie mellan två offensivt skickliga lag. PSG två matcher i åttondelen mot Chelsea var två väldigt öppna matcher där PSG hade mest boll men där det skapades frisk med målchanser åt båda håll. Jag tror vi kan få se något liknande ikväll, om inte ännu mer öppen? Jag håller trots allt City som ett lag med bättre offensiv än Chelsea men sämre defensiv (utan Kompany/Hart). Så det bör kunna bli ett målrikt dubbelmöte om effektiviteten finns där.

Jag har sneglat åt både över 2.5 mål och BLGM men jag landar ändå i att PSG över 1.5 mål är mitt bästa speltips.

Som sagt, jag tror PSG går för seger ikväll på Parc des Princes. Skulle City få in ett bortamål, vilket inte alls är otänkbart så kommer naturligtvis PSG göra allt för att få in minst två bollar. Det ska man i mina ögon ha goda chanser att göra - PSG har ett bra skadeläge och kan mönstra sitt bästa manskap i anfallet, Lucas Moura, Ibrahimovic och Di Maria, helt okej med Cavani som sparkapital på bänken. City då? Dom har defensiva problem - lagkaptenen Kompany är skadad och ni som följer Premier League vet hur pass stor skillnad det är på City med och utan Kompany. Mangala - Otamendi är kanske inte det mittbackspar man helst vill ställa ut mot ett taggat Paris på Parc de Princes med en viss svensk i spetsen. Även Joe Hart har varit skadad och ska vara tveksam inför ikväll, skulle inte han starta så är det naturligtvis ännu ett stort minus för City då skillnaden är väldigt stor på Hart och Caballero mellan stolparna.

Förväntade laguppställningar:

Paris Saint Germain (4-3-3)

Moura Ibrahimovic Di Maria
Matuidi Motta Rabiot
Maxwell Luiz Silva Marquinhos
Trapp

Skadad: Veratti (KEY), Pastore

Manchester City (4-2-3-1)

Agüero
De Bruyne Silva Navas
Fernandinho Fernando
Clichy Mangala Otamendi Zabaleta
Caballero

Skadad: Sterling, Toure (KEY), Kompany (KEY)
Tveksam: Delph, Hart (KEY)

Även om Veratti missar matchen så ser skadeläget bra ut i Paris, ett motiverat och formstarkt PSG ska naturligtvis stå som klara favoriter hemma mot ett City som saknar Hart, Toure och Kompany, tre spelare City inte kan ersätta. Vi får ett bättre odds på PSG över 1.5 mål än att spela raka ettan. Det känns betydligt mer spelvärt med tanke på avbräcken City har i defensiven kombinerat med att jag tror att det blir en öppen matchbild mellan två offensivt starka lag.

2-1, 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!
Spela på PSG-Manchester City hos Ladbrokes
3quartistan - 6 April 2016 - 08:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: