Speltips Chicago Blackhawks - St Louis Blues

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-04-08 02:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.884
Speltips: Hawks Ö 2.5 mål
Spela på Speltips Chicago Blackhawks - St Louis Blues
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Hawks Ö 2.5 mål
Chicago Blackhawks - St Louis Blues

Goalies: Darling (confirmed) vs Elliot (probable)

Tungviktsmöte när Chicago spelar sista hemmamatchen innan slutspelet mot rivalerna St Louis Blues.

Chicago Blackhawks har toppat formen inför slutspelet och man besitter i dagsläget ett oerhört imponerande spel. Laget har slaktat allt i sin väg de senaste 3 matcherna när man tänkte att Hawks skulle ”vila” upp sig inför slutspelet. Man slog imponerade bland annat mot ett pressat Bruins där man hade en galen 6-0 ledning efter halva matchen spelad. Bruins kom dock tillbaka och gjorde match av det hela när man gjorde 4 raka mål men Hawks imponerande inledning var en uppförsbacke för brant att bestiga. Senast slog man Arizona Coyotes med utklassningssiffrorna 6-2 och Patrick Kane fortsätter att ösa in poäng. Kane som gjort 102 poäng denna säsong!

St Louis Blues spelar också fin hockey och laget har gått 7-3-0 senaste 10 matcherna. Senast slog man även de Arizona Coyotes med liknande siffror som Hawks då man vann med klara 5-2. Blues som i den matchen vände ett 0-2 underläge visade prov på stark mental styrka. Brian Elliot fortsätter att vara en jätte för Blues och har gått sjuka 12-1-1 med ett GAA på låga 1.74 mål/match sedan All-Staruppehållet.

Nu börjar grundserien att avrundas och båda lagen har två matcher kvar innan slutspelet börjar. Jag tror inte något av lagen kommer spara på krutet då Hawks vill avsluta snyggt innan slutspelet mot ett formstarkt Blues. Ett rivalmöte är alltid ett rivalmöte och man kommer tända till väldigt bra. Historiskt sett brukar det bli tunga möten där Blues ofta försöker stoppa upp Hawks snabba spel med sitt fysiska. Hawks som imponerat offensivt på sina 3 senaste matcher har gjort 17 mål på dessa och man kommer verkligen utmana formstarka Elliot i natt. Dock är jag rädd för att Blues i detta skede kan hitta 3 puckar bakom Darling och därför vågar jag mig inte på ML som erbjuds till fina 1.917. Jag kommer istället spela Ö 2.5 mål då jag tänker att de krävs minst 3 mål för vinst i natt.

Nattens spel blir alltså

Chicago Blackhawks Ö2.5 mål @ 1.884 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Chicago Blackhawks - St Louis Blues hos Betsson
hockeystick - 7 April 2016 - 18:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: