Speltips

Speltips Betis - Levante

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-09 22:00 Spela här

Speltips Betis - Levante
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.1 Speltips: 1
2016-04-09 22:00 Betis - Levante 1 2.1 rad

Lördagens sista match i den spanska la liga spelas i Sevilla där Real Betis tar emot jumbon Levante. Hittills har Levante förlorat 11 av 15 bortamatcher och jag är övertygad om att en bortaförlust sker igen, till över dubbla pengarna. Oddset lockar mig.

En hemmaseger skulle ge Betis andrum och trygghet, då laget skulle ta klivet upp nästan till mitten av tabellen och försäkra sig mot en nedflyttning. Efter en tveksam inledning har laget ryckt upp sig, där en injektion kom i hemmamatchen mot Real Madrid, som slutade 1-1. Därefter har Betis besegrat hemma Valencia och Granada, där spelet har sett bra ut många gånger - även när Betis inte har plockat alla tre poäng.

Förvisso finns det några skadefrågetecken i offensiven för Betis men det gör inget då Ruben Castro fortsätter att göra mål mot alla lag. Det gör han nog också mot Levante, som har dragit på sig avstängningar i senaste mållösa mötet mot Sporting Gijon. Mittbackarna Verza och Zouhair Feodal är båda borta, samt att vänsterbacken Tono är tveksam till start. De stora defensiva avbräcken bäddar för mål för Ruben Castro och kompani. Det gäller för Betis att bara hålla tätt bakåt, så ska de klara av att vinna matchen.

På de fem senaste inbördesmöten har Betis vunnit tre av dem. Det är minst där sannolikheten borde ligga också på att Betis vinner denna match. Därmed finner jag ett värde i en hemmaseger till oddset 2.10 hos bet365 .

rad - 08 April, 2016, 22:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!