Ligans bästa hemmalag, Napoli, mot tabelljumbon, Hellas Verona. Jag väljer att spela på tabelljumbon, varför?
Jag tycker mig se flera faktorer som talar för en jämnare match än vad oddssättarna verkar tro.

Napoli åkte på en rejäl plump senast då man förlorade mot Udinese med 3-1, Udi missade även en straff i den här matchen. Man förlorade inte bara matchen, man förlorade på ett sätt som Sarri knappast kan vara nöjd med, Napoli såg väldigt trött och slitet ut, Udinese vann fullt rättvist. Inte nog med det, Mertens och Koulibaly drog på sig varsitt gult kort och är därmed avstängd mot Hellas. Napolis absolut viktigaste spelare Higuain bråkade även till sig ett rött kort i matchen och är därmed avstängd även han mot Hellas. Som om det inte vore nog med det? Tränaren Sarri fick lämna planen och kommer inte kunna coacha matchen på söndag. Det blev en minst sagt kostsam match i Udi.

Hellas Verona tog en blytung seger senast i Bologna och hoppet lever fortfarande om fortsatt spel i Serie A nästa säsong - laget har 6 poäng upp till säker mark. Resterande matcher för Hellas kommer att bli livsviktiga. Det kommer naturligtvis bli tufft mot ligatvåan Napoli, men i mina ögon möter man Napoli i rätt läge vilket krävs för att man ska kunna matcha Napoli på San Paolo.

Förväntade laguppställningar:
Napoli (4-3-3)

Insigne Gabbiadini Callejon
Hamsik Jorginho Allan
Ghoulam Chiriches Albiol Hysaj
Reina

Avstängd: Higuain (KEY), Koulibaly (KEY), Mertens
Tveksam: Reina (KEY) spelade inte senast mo Udinese.

Hellas Verona (4-2-3-1)

Pazzini
Rebic Gomez Wszolek
Ionita Marrone
Albertazzi Samir Bianchetti Pisano
Gollini

Skadad: Helander
Tveksam: Fares, Siligardi

Hellas Verona +2 (pengarna tillbaka om Napoli vinner med 2 mål) känns helt klart värt att testa till 1,78 hos Pinnacle Sports - investerar (3/5) units. Finns till 1,75 hos Unibet .

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip