Speltips Gamla Upsala - Syrianska Kerburan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-09 15:00
Land: Sverige
Liga: Division 2 Norra Svealand
Odds: 1,95
Speltips: 1 (0 asian)
Spela på Speltips Gamla Upsala - Syrianska Kerburan
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 1 (0 asian)
Gamla Upsala har värvat sunt och behåller stommen sen förra året. Större förändringar i Syrianska Kerburan som gått tungt på försäsongen. Tycker Gusk ser bättre ut överlag och har dessutom gått bättre på försäsongen. Oddsen på fel sida?

Förra säsongen
Syrianska Kerburan - Gusk 4-1
Gusk - Syrianska Kerburan 0-1

Genrepet
Vallentuna (div3) - Gusk 1-4 (Mikael Mellberg, 4)
Eskilstuna City - Syrianska Kerburan 7-2 (!)

Dags för premiär i Division 2 Norra Svealand och matchen jag kommer rikta in mig på är den mellan Uppsalas andralag Gusk och Syrianska IF Kerburan från Västerås. Gusk tar emot hemma på plastgräs i Uppsala och kommer från ett genrep, och en bra försäsong i stort, där man vann med 4-1 mot Vallentuna (topplag i trean) efter fyra baljor av anfallaren Mellberg. Gusk är oftast ett välorganiserat lag med vass spets och det ser ut vara fallet även i år. Därför tror jag inte att Syrianska Kerburan känner sig jättenöjda med spelschemat i första omgången. Västeråslaget har släppt in massor av mål på försäsongen. Haft svårt att fylla tomrummet efter tapp i försvaret som lagkaptenen Robin Blommé (Västerås SK). Förlorade genrepet (där man i och för sig valde att ställa över ett par halvskadade) med hela 7-2 (!) borta mot Eskilstuna City (div2 södra svealand). Innan dess torsk mot division 2-nykomlingen Värmbol (2-3) och division 3-laget Enköpings SK (2-4). Nej, alltså jag har väldigt svårt att se hur Syrianskas försvar ska stå emot Gusk löpstarka anfallare i dag.
Nytt för i år är att Gusk skrivit samarbetsavtal med Sirius i Superettan vilket gör att man har fyra man på en utlåningslista. Jag tror personligen att Gusk blir ett topplag medan Syrianska kan hamna allt ifrån mitten till botten.
- Jag har ingen riktig koll på division II, men vi har en stark trupp och det har sett bra ut på försäsongen. Vi ska sikta högt och jag tycker vi har chansen att gå upp i år om vi får till det, säger nya keepern Niclas Hedström till Unt.se.

SPELTIPS
Ser verkligen inte varför Syrianska ska vara favorit hos bolagen efter den så svaga försäsongen. Går in på Gusk draw no bet med gott samvete till 1,95 hos Betsson (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

Spela på Gamla Upsala - Syrianska Kerburan hos Betsson
LelleSandahl - 9 April 2016 - 11:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: