Speltips

Speltips Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-09 21:00 Spela här

Speltips Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.833 Speltips: Flyers ML
2016-04-09 21:00 Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins Flyers ML 1.833 hockeystick

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins

Goalies: Mason (probable) vs Murray (probable)

Philadelphia Flyers spelar säsongens sista hemmamatch i grundserien och man är pressade att vinna inför hemmafansen om det ska bli fortsatt spel i slutspelet. Frågan är om man klarar av att ta poäng när formstarka Pittsburgh Penguins gästar?

Philadelphia Flyers jagar sista slutspelsplatsen, men man är 1 poäng bakom Boston Bruins med 2 matcher kvar av grundserien. Detta betyder att man är piskade att vinna hemma ikväll. Flyers som satt i ett bra läge för några matcher sedan har haft en så kallad ”choke” där man tappat poäng mot Penguins, Wings men inte minst Toronto Maple Leafs som man föll mot senast när man bara skulle vinna. Matchen slutade 4-3 efter OT och trots att man hämtade upp ett 1-3 underläge till OT så lyckades man inte ta 2 poäng efter att J.Gardiner satte avgörande 4-3 i PP i OT.

Pittsburgh Penguins fortsätter att leverera och man är det klart hetaste laget när vi kommer gå in i slutspelet. Penguins har radat upp vinster och har imponerade 8 raka med ett record på 9-1-0 senaste 10 matcherna. Detta trots att man spelat utan många tongivande spelare som bland annat E.Malkin. Senast slog man President Trophy-vinnarna Washington Capitals med 4-3 efter OT där man trots att man tappade en 3-0 ledning lyckades krångla sig ut med 2 poäng. Matt Murray som vaktar buren efter att M.Fleury åkt på en mindre hjärnskakning har imponerat och han är 9-2-1 i sina 11 starter.

Flyers är som sagt piskade att vinna men man ställs mot tuffast möjliga motstånd. Dock borde Penguins som spelar sin sista regular season match ikväll ta det lugnt då man inte vill åka på några fler skador på sina nyckelspelare. Flyers har dessutom en fin historisk mot Penguins och brukar trivas väldigt bra. Man är nog revanschsugna efter den förnedrande förlusten senast lagen möttes för några dagar sedan samt att man vill visa hemmafansen vad man går för. Jag kommer därför spela på det lag som har mest att vinna och kvällens spel blir alltså

Philadelphia Flyers ML @ 1.833 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 09 April, 2016, 13:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gnarly24 - 2016-04-09 15:31:25

Såg du matchen mot Toronto?