Speltips: Athletic Bilbao - Rayo Vallecano

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-10 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.55
Tips: Ö3.5
I Bilbao spelas söndagens sista match i den spanska la liga på Estadio San Mames där Rayo Vallecano kommer på besök. Det är förväntat att bli målrikt och jag håller med marknaden, men vissa oddsbolag hänger inte riktigt med i svängarna, så jag passar på och spelar medan värdet fortfarande är där ute.

På de tio senaste bortamatcherna har Rayo Vallecano både gjort mål framåt och släppt in mål bakåt. Hela sex av tio av dessa matcher har slutat med över 3.5 mål och det är mycket som talar att det sker i detta möte igen.

På skadefronten hittar vi Bilbaos mittback Aymeric Laporte. För Rayo Vallecanos del saknas det tre (!) målvakter, där Juan Carlos Martin Corral är det enda alternativet. Dessutom är mittbacken Diego Llorente och högerbacken Roberto Roman Triguero utvisade. Det är rejäla försvagningar i en annars mindre bra försvar hos Rayo Vallecano som ständigt släpper in mål mot de flesta motståndarna på bortaplan.

Bilbao är fullt kapabla att göra fler än två mål framåt mot bra motstånd, vilket de har bevisat i år. Att upprepa bedriften mot Rayo Vallecano ser jag som en självklarhet. Bilbao är extra motiverade efter en 1-2 förlust i Europa League mot Sevilla, där Bilbao måste snabbt studsa tillbaka. Jag tror att de gör det med besked i kväll.

Jag räknar dock med att Rayo Vallecano gör ett eller flera mål framåt mot Bilbao, i och med att de har lyckats göra till och med två mål borta mot Real Madrid (innan två Rayo Vallecano spelare blev utvisade).

Till själva oddset då... Det erbjuds alltså hela 2.55 hos Unibet på att det blir "business as usual" på två lag, som har defensiva avbräck, som är målrika både framåt och bakåt - ja, då är det ett värdefullt spel.
  Athletic Bilbao - Rayo Vallecano
Spela på Speltips Athletic Bilbao - Rayo Vallecano
rad - 10 April 2016 - 08:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming