Speltips

Speltips NY Islanders - Philadelphia Flyers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-11 01:00 Spela här

Speltips NY Islanders - Philadelphia Flyers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.25 Speltips: Flyers ML
2016-04-11 01:00 NY Islanders - Philadelphia Flyers Flyers ML 2.25 hockeystick

NY Islanders - Philadelphia Flyers

Goalies: Greiss (probable) vs Mason (confirmed)

Sista matchen i regular season i natt när Philadelphia Flyers som säkrade slutspelsplatsen senast ställs mot NY Islanders.

NY Islanders har spelat bra nu inför slutspelet och man har ett record på 7-2-1 senaste 10 matcherna. Dock föll man senast mot Buffalo Sabres med 4-3 efter OT där man valde att starta rookien Christopher Gibson. Sabres var det spelförande laget och lyckades avgöra i början av OT efter mål av B.Gionta.

Philadelphia Flyers har varit hårt pressat under senaste veckan då man höll på att slarva bort sin slutspelsplats. Man spelade en måstematch mot formstarka Pittsburgh Penguins senast och man lyckades trots att man släppte in första målet vända 0-1 till seger 3-1. W.Simmonds som haft en lysande säsong agerade matchvinnare då han med sina två mål vände matchen.

Vanligtvis brukar jag inte fokusera speciellt mycket på sista omgången när inget av laget har något att spela för. Dock finns det en viktig aspekt i mina ögon som gör att jag anser att bortalaget bör ha goda chanser till vinst. NY Islanders som i dagens tabelläge ställs mot Florida Panthers kommer vid vinst i natt istället ställas mot NHL:s formstarkaste lag Pittsburgh Penguins. Detta är något jag inte tror Islanders vill egentligen då man hellre spelar mot Florida Panthers som inte besitter samma högstanivå som Penguins visat upp på slutet. Flyers har god känsla i laget efter att löst sitt problem och tagit sig till slutspel och kan spela utan press i natt. Känslan är NY Islanders inte är speciellt sugna på vinsten i natt och när vi får Flyers till stora underdogs @ 2.25 tycker jag det är klart spelvärt.

Nattens spel blir alltså

Philadelphia Flyers ML @ 2.25 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 10 April, 2016, 18:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aulawablen - 2016-04-10 21:53:52

Sorry kollade fel... Du har helt rätt!

Aulawablen - 2016-04-10 21:45:20

Islanders får möta Washington vid förlust och Pittsburgh vid vinst.... Känns som ett val som kvittar....?