Skönt med mål redan i 4 min i Hammarby matchen och den reken satt som en smäck. Hoppas de här 2 spelen sitter med!

Japp vi kör lite mer allsvenska spel idag bara för att det är så underbart med allsvenskfotboll! Örebro tar emot Jönköping och jag tror att Örebro kommer va en liten uppstickare i år. Jag blev dock orolig när de förlorade klart hemma mot Djurgården i premiären och tänkte blir det som förra säsongen? Men de vände och vann senast mot Helsingborg så jag hoppas de fortsätter så. Med det här sagt kanske man tror att jag ska reka Örebro rak till 2.00 men jag väljer att gå på över 2.5 mål istället!

Orsaken till att jag väljer över 2.5 mål istället för Örebro rak är att Jönköping är rätt vassa framåt. Cibicki hängde 1 mål i premiären och 2 mot sin gamla klubb Malmö. Jönköping slog ju Malmö med 3-2 hemma och man var riktigt bra offensivt. Nu är de dock bortaplan men jag tror definitivt att Jönköping kommer få kontringslägen och att Cibiciki mycket möjligt hänger dit ett mål.

Jag tror att Örebro minst måste göra 2 mål för att vinna den här matchen. Och jag tror att Jönköping har förmågan att både göra 1-2 mål. En sak som väger in varför jag inte helt vågar spela raka 1:an är att Jönköping är nykomlingar, nykomlingar brukar va svåra i början och definitivt nu när de har 2 raka vinster och senaste mot Malmö väger blytungt!

Skador Örebro: Brobrerg, Valgarosson, Lundberg och frågetecken på Gustavsson.

Skador Jönköping Södra: Inga men SMylie är avstängd

Speltips nr 1 över 2.5 mål 1.92 Unibet . Insats 6/10 Units

Speltips nr 2 Örebro över 1.5 mål 2.00 Unibet Insats 4/10 Units

Kolla in oss spelochbetting på FB

This is the stats tab
This is the post tip