Speltips: Herbert - Pella

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-11 12:30
Land: Monaco
Liga: ATP Monte Carlo
Odds: 1,60
Tips: Pella
Jag tror att Herbert kommer att få det riktigt tufft mot Pella i Monte-Carlo. Fransosen är egentligen långt ifrån en grusspelare och har redan fått problem i sina två inledande matcher.

Det börjar mot De Schepper som tog Herbert till tiebreak i skiljeset och då ska man veta att det typ inte finns något underlag som passar De Schepper sämre. Därefter var han tvungen att rädda matchboll mot Youzhny - även det är riktigt iskallt. Ryssen är mil ifrån sin tidigare nivå.

Herbert är alltså en aggressiv spelare som föredrar snabba banor och Monte Carlo har en av tourens absolut långsammaste underlag. Det brukar vara rätt kallt och blåsigt i Monaco under den här perioden och det gör ju knappast saken bättre.

Sist fransosen vann två raka matcher på grus var 2013 när han spelade på futuretouren. Den bästa vinsten han har på grus är mot 155-rankade argentinaren Renzo Olivo, så jag törs nog säga att han är lite överskattad på det här underlaget.
Pellas senaste halvår har varit helt makalöst. Han har förbättrats något enormt och är ju i grunden en mycket skicklig grusspelare. Man ser det särskilt i defensiven, han kommer tillbaka i position så sjukt snabbt när han är pressad.

Herbert har en klart bättre serve, men den neutraliseras på det här underlaget vilket alltså gör att han tappar sitt viktigaste vapen.

Jag har väldigt svårt att se Herbert vinna den här matchen, särskilt med tanke på hur han snubblat sig in i huvudturneringen.

Pella finns alltså till 1,60 hos Unibet
  Herbert - Pella
Spela på Speltips Herbert - Pella
Poldan - 10 April 2016 - 22:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming