Speltips Deportivo La Coruna - Las Palmas

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-11 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.83
Speltips: X2
Spela på Speltips Deportivo La Coruna - Las Palmas
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på X2
Måndagens enda match i den spanska huvudligan spelas i Galicien på Estadio Riazor där formstarka Las Palmas kommer på besök för att ta poäng mot Deportivo. Chanserna att lyckas är mycket större än vad marknaden föreslår just nu.

På de sex senaste matcherna har Las Palmas tagit tre poäng i samtliga utom en - mot Real Madrid där vinstmålet kom i slutminuterna. Utan överdrift har Las Palmas spelat ett fantastiskt spel, gjort mål på samtliga motståndare och tagit välförtjänta poäng. Ingen tvekan om den saken.

Detsamma kan vi inte säga om Deportivo, som har brottats med att ta poäng och fallit gång på gång på mållinjen. Laget har helt enkelt inte varit tillräckligt bra, även om spelet oftast sett stabilt ut. Men det handlar om att ta poäng i slutändan och statistiken talar sitt klara språk. På hemmaplan har det endast blivit fyra segrar på femton försök. Det är riktigt illa. När ett lag i toppform som Las Palmas kommer på besök så ska det mycket till för att en femte seger ska komma just här.

Las Palmas har endast en anmärkningsvärd avstängning i anfallaren Willian Jose, som har dragit på sig för många gula kort. För Deportivos del saknas förstamålvakten German Lux, vänsterbacken Luis Carlos Correia Pinto och mittbacken Alejandro Arribas. Även andra reservbackar finns på skadelistan, vilket gör att en hel del ändringar kommer att göras i baklinjen. Det kommer Las Palmas att ta vara på och med största sannolikhet återigen göra mål.

Genom att boka en hemmaseger till oddset 2.20 på Betfair fås oddset 1.83 (innan kommission) - vilket är värdefullt, då dagens Las Palmas tar poäng betydligt oftare än så, enligt statistiken och enligt mig.
Spela på Deportivo La Coruna - Las Palmas hos Betfair
rad - 10 April 2016 - 22:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: