Speltips

Speltips Lara Arruabarrena

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-15 18:00 Spela här

Speltips Lara Arruabarrena
Land: Colombia Liga: Bogota
Odds: 11.00 Speltips: Vinnare
2016-04-15 18:00 Lara Arruabarrena Vinnare 11.00 DocNakano

Har en väldigt bra känsla av att Lara Arruabarrena kommer göra bra ifrån sig denna vecka i Bogota. Turneringen spelas på grus vilket är Arruabarrenas överlägset bästa underlag att spela på. Hon har denna säsong spelat väldigt övertygande, med imponerande vinster på hard över Kasatkina och Rybarikova. För två veckor sedan nådde hon final i ITF turneringen i Osprey som där många bra spelare deltog. På vägen till finalen slog hon bl.a. Maria Sakkari och Tatjana Maria innan Brengle blev för svår. Den senaste veckan spelade hon i Charleston där hon slog Rogers (som spelade final i Rio) innan hon fick ge sig mot Kerber i en mycket jämn match. Matchen hon gjorde mot Kerber imponerade väldigt mycket, där hon visade hur väl hon rör sig på gruset och den fina spelförståelsen hon har.

Hon står i hela 11.00 hos Ladbrokes att vinna turneringen vilket jag tycker finns mycket värde i. Om vi kollar på hennes förmodade väg fram till finalen:

R1: Mot Echeverria, ung och okänd spelare, ska inte vara något snack.

R2: Bör möta Schaefer, tyskan huserar mest på ITF-touren och är oprövad i dessa sammanhang.

Kvartsfinal: Dominguez-Lino är en bra grusspelare som kan ge problem men har denna säsong inte övertygat. Kan alternativt också bli Patricia Maria-Tig som spelade bra i Charleston.

Semifinal: Brasilianskan Pereira bör på pappret vänta i semin. Pereira är en mycket bra grusspelare som är regerande mästare här i Bogota. Det som talar emot Pereira här är hennes fruktansvärda säsongsinledning, hon har åkt ut i sju st första omgångar med endast en vinst i 2016.

Final: I finalen väntar med största sannolikhet Svitolina. Arruabarrena har denna säsong redan hunnit med att spela 3 st grusturneringar medan detta blir säsongsdebut på grus för Svitolina. Svitolina saknar i mitt tycke fortfarande den jämnheten som de absoluta toppspelarna har. För spelet hoppas man att Svitolina åker ut innan finalen då hon är överlägset den bästa spelaren som deltar i turneringen men finns absolut inget värde i mitt tycke att spela henne till 2.25.

Spelar Lara Arruabarrena som vinnare av WTA Bogota till 11.00 hos Ladbrokes , bet365 har 8.00 på samma spel. Ett sidospel som jag också spelar är Mariana Duque-Marino som vinnare till 34.00, hemmaspelare som bör ha kapacitet att gå långt.

DocNakano - 11 April, 2016, 03:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!