Santiago Bernabeu är vår spelplattform och det är Real Madrids viktigaste match så långt denna säsongen. På andra sidan av Bernabeus perfekta gräsmatta står Wolfsburg vars insatts i den första matchen var oerhört överraskande. Men hade det inte varit för Benaglio i Volkswagen-kassen så hade Madrid krypit ett steg närmare inför kvällens retur.

Los Blancos förlorade första mötet med 2-0 och måste öppna spjällen rejält ikväll om man inte skall missa avancemang vidare i Champions League. Jag tror ju att Zidanes vita hjältar tar vara på sina chanser ikväll och vinner denna matchen relativt enkelt. Lagets tre sista hemmamatcher i La Liga har resulterat i storsegrar med 7-1, 4-0 och 4-0 och vi vet att det är resultat som Real Madrid har kapacitet till varje vecka.

Zidane har en skadefrie trupp att laborera med. Karim Benzema lämnade det första mötet skadad redan vid halvtid, men vi som väljer att spela på huvudstadslaget ikväll är glada över att Karim åter finns med i startuppställningen.

Wolfsburgs säsong har varit väldigt ojämn och med resultaten i Bundesligan så riskerar man att missa Europaspel nästa säsong. Om man inte nu vinner denna turneringen... Laget är dock något helt annat när det vankas bortamatch i CL. Wolfsburg har släppt in två mål i bortamatcherna mot Gent (åttondelsfinal) och mot PSV och Manchester United i gruppspelet. Att möta ett taggat Real Madrid på bortagräs är väl med respekt att meddela ett ännu tuffare motstånd.

Tyskarna kommer till Spanien fulltagliga och kan forma sitt lag på bästa möjliga sätt för att stoppa Los Blancos ikväll. Jag tror att uppgiften blir bort emot omöjlig.

Att Madrid vinner med tre mål till ett förtjusande odds kan jag helt enkelt inte låta bli att spela. Lycka till vid rygg och låt mig önska er en förträfflig fotbollsafton.

I fridens liljor
Erik

This is the stats tab
This is the post tip