Speltips

Speltips Copa Libertadores

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-13 02:00 Spela här

Speltips Copa Libertadores
Land: Sydamerika Liga: Copa Libertadores
Odds: - Speltips: -
2016-04-13 02:00 Copa Libertadores - - Sudamericana

bet365 streamar matcherna.

Copa Libertadores (Gruppspel)

00:30
Atl Huracan(Argentina) - Penarol(Uruguay)

Kommentar: Näst sista matchen i gruppen för bägge lagen där utgångsläget är väldigt klart. Huracan befinner sig på en andra plats med 6 poäng medan Penarol ligger sist med en ynka poäng. Båda lagen måste vinna, i Huracans fall är det för att hålla Sporting Cristal bakom sig medan Penarol behöver ta full pott i de kvarstående matcherna och hoppas på att dem andra lagen tappar poäng vilket är inte högst sannolikt, förväntar mig därmed en händelsefylld match där hemmalaget drar det längsta strået.
Hemmafördel och bättre spel i grunden är det som skiljer lagen samt att Argentinska lag håller en klart bättre nivå än dem ifrån Uruguay. Det finns liksom mer att hämta ur hemmalaget än nattens motståndare. Personligen tror jag Abila(anfallare i Huracan) kommer göra stordåd inatt men det återstår att se.

Ett Penarol med tre raka förluster i denna turnering där man i alla matcher har man blivit nollade bör inte ha något att säga emot Huracans dominans.
Klar seger att vänta?

Senaste möte: Penarol 0-1 Atl. Huracan (A.Romero 7')

Mina spel:

Atl Huracan -1 @2.20
Atl Huracan -2 @4.95

------------------------------------------------------------------

Copa Libertadores (Gruppspel)
02:45
Sporting Cristal(Peru) Atl. Nacional(Colombia)

Kommentar: Redan klara Atl. Nacional ställs mot ett S. Cristal där endast seger gäller för deras dito. Det kommer bli mycket svårt mot ett Nacional som har en bredd få lag har på denna nivå. En spelare som spelat för Cagliari och Roma, syftar på V.Ibarbo får sitta mer på bänken i vanliga fall och hoppa in allt som oftast, säger en hel del om kvaliteten i detta lag. Han väntas starta inatt förövrigt. Man har tagit full pott i detta gruppspel och kör mer eller mindre över motståndarna som inte minst senast borta i Uruguay(Penarol) där man tog en bekväm 0-4 seger. Stor högstanivå för detta lag med andra ord.

Sporting Cristal har blandat och gett i detta gruppspel där inte minst defensiven(10 insläppta på 4 matcher) har sviktat, likadant är det för dem i deras ligaspel där man släpper in lite för många mål för att vara ett topplag. I den senaste matchen i denna turnerning för Sporting Cristal så släppte man in två mål med en man mera vilket får ändå ses som halvdant försvarsspel då.
Som sagt så måste dem vinna inatt för att vara med i spel om avancemang och det öppnar upp för Atl. Nacional att kontra på som dem gör med bravur med exempelvis Ibarbo som är utan tvekan snabbast på plan.

Att Sporting Cristal gör ett mål ser jag som högst sannolikt, likväl för Atl. Nacional och det lag som tar alla tre poängen får bli ett hungrigt reservbetonat(inte sämre än startspelarna på något vis) Atl. Nacional som har 4/4 i detta gruppspel och med 11-0 som målskillnad vilket tyder på att man är i gott slag.

Senaste möte: Atl. Nacional 3-0 Sporting Cristal (D.Sanchez 11', J.Copete 32' & M.Moreno 73')

Mina spel:

Ö2.5 & BLGM @2.05
Atl. Nacional & Ö2.5 @3.75

Sudamericana - 12 April, 2016, 17:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!