Speltips

Speltips Paire - Sousa

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-13 12:00 Spela här

Speltips Paire - Sousa
Land: Monaco Liga: ATP Monte Carlo
Odds: 2,00 Speltips: Sousa
2016-04-13 12:00 Paire - Sousa Sousa 2,00 Poldan

Nu blir det väl liv i luckan när jag rekar en "sämre" spelare till 2,00, men det finns goda anledningar till detta.

Jag tycker nästan synd om Paire. Han kan liksom inte upprätthålla sitt svåra spel över en hel match och hamnar i otroligt djupa svackor – varje gång. Att han lyckades vinna mot Cervantes är ett smärre mirakel. Dels för att hans forehand inte fungerade över huvud taget och dels för att han kom tillbaka från break två gånger.

Man tycker ju att han ska hitta rätt tillslut, men tittar man på öppningsmatchen som han gjorde mot Cervantes så ser det ganska mörkt ut. Sousa, som står för motståndet idag, är en krigare utan dess like och det kan man knappast beskylla Paire för att vara. Den mentala kampen kommer att vinnas av portugisen och för att Paire ska vinna måste han spela bra mycket bättre än vad han gjort senaste veckorna...eller månaderna.

Så, Paire gör förbluffande många unforced errors. Han kan typ inte hålla i bollen från baslinjen längre och är den enda spelare på touren som går runt för att slå backhand på sin forehandsida. Eller, jag såg att han gjorde det ett par gånger och det är ett tecken på att hans forehand är en säkerhetsrisk.

Och man ska veta att Sousa i grunden är en grusspelare. Han kommer att tvinga Paire att ta besluten och föra spelet så att han själv kan ligga på försvar. Det känns som att det kommer att gå vägen.

Det här spelet utgår från att Benoit Paire inte helt plötsligt höjer sig, för om han hade spelat nära sin högstanivå de senaste veckorna skulle han stå i runt 1,45-1,50 i den här matchen. Men å andra sidan, att en spelare helt plötsligt gör en megahöjning mitt under en turnering är rätt sällsynt.

Jag har sett så här dålig väldigt många gånger i år och då har inte en höjning varit i närheten. Ska jag vara ärligt så tycker jag inte att han ens var bra när han tog sig till semifinal i Marseille.

Jag tror att Sousa vinnar den här matchen oftare än varannan gång och spelar honom därför till 2,00 hos bet365

Poldan - 12 April, 2016, 16:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!