Speltips

Speltips Zverev - Granollers

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-13 16:00 Spela här

Speltips Zverev - Granollers
Land: Monaco Liga: ATP Monte Carlo
Odds: 1,88 Speltips: Zverev -3,5
2016-04-13 16:00 Zverev - Granollers Zverev -3,5 1,88 Poldan

Jag tror att Alexander Zverev mosar Marcel Granollers. Allt annat vore helt sjukt. Spanjoren var iskall i kvalet men fick nu ta David Ferrers plats som Luckyloser. Han förlorade mot Gimeno-Traver med 6-3,6-0 i kvalfinalen och det jag hört från den matchen är att Granollers såg mer död än levande ut.

Zverev måste kategoriseras som en toppspelare så här års, åtminstone precis bakom toppskiktet. Han kan spela på alla underlag och har käkar den här typen av motstånd till frukost nu för tiden. Jag menar, mosar man Rublev, så ska man slå en formsvag Granollers rätt bekvämt också.

Dessutom tycker jag att Zverev tagit ytterligare ett kliv i utvecklingen sedan sist han spelade på grus. Alla måste ju hålla med om att han är bättre idag än för åtta månader sen? Inte sant.

Granollers är en riktigt skicklig returtagare men vann alltså bara 23% av returpoängen mot Gimeno-Traver i kvalet. Tycker att det är gott tecken på att allt inte står rätt till. Dessutom blev han breakad två gånger av Daniil Medvedev i första kvalmatchen och det är en spelare som är rankad runt 250 och bara vinner strömatcher på futuretouren på grus.

Så, nej, jag tror helt enkelt att Granollers är för dålig just nu. Visst, han spelade upp sig i USA, men jag tror inte att hans formsvacka är över. Och jag menar Zverev är ingen duvunge längre. Han har två ATP-semifinaler på grus och ytterligare någon CH-titel. Och det är garanterat mer än vad Granollers uträttat senaste åren.

Så, nej det här känns verkligen som envägstrafik och jag känner mig trygg med att spela Zverev -3,5 games till 1,88 hos Unibet

Poldan - 13 April, 2016, 11:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!