Speltips West Ham - Manchester United

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-13 20:45
Land: England
Liga: FA- cupen
Odds: 2,55
Tips: 1a
Vilken match av Real Madrid och vilken insats av Cristiano Ronaldo igår när Los Blancos tog sig vidare till semifinal. Härligt att man själv var säker på huvudstadslagets avancemang.

Nya tag idag och denna aftonen riktar jag blicken mot Boleyn Ground där West Ham tar emot Manchester United i ett returmöte i FA-cupen. Vi minns 1-1 matchen sist, som gjorde denna matchen möjlig, och Dimitri Payets fantastiska frispark som betydde 1-0 den gången. Manchester United var spelmässigt underlägset och hade bara det rätta flytet i slutet när Martial fixade kvitteringen.

Hemmalaget är som godis för ett tränat fotbollöga denna säsongen och man har bara haft oflyt med domarnas beslutsfattande på slutet. Två mycket matchavgörande utvisningar och ett felaktigt bortdömt mål är skillnaden på nio inspelade poäng, och en fjärdeplats i ligan, istället för de tre poäng och den sjätteplats man har idag. Spelmässigt är man väl ett av de brittiska öarnas vassaste lag idag och dessutom ett väldigt underhållande sådan. Vilken vändning mot Arsenal senast!! Vilken teamspirit det bor i Slaven Bilics lag.

Manchestet United är ojämna, spelar tråkig fotboll och jag tycker faktiskt inte att laget har spelat tillräkligt bra för att förtjäna en semifinal i FA-cupen. En rejäl plump senast borta mot Spurs i jakten på den viktiga fjärdeplatsen. Man skapade egentligen ingenting och förlorade dessutom med 3-0.
Frågan är vad laget prioriterar här. Är ett möjligt guld i denna turneringen lika viktig som fjärdeplatsen i ligan? Klarar man ladda om inför denna uppgiften eller ligger fokuset på helgens ligaomgång där man på förhand borde ha möjligheten att ta sig några steg närmre City på fjärdeplatsen?
Skademässigt börjar det ljusna men ännu är laget rejält skadeskjutet.

West Ham har vad som krävs för att ta sig vidare till semifinal och man hade Man U under kontroll stora delar av matchen sist. Det är dags att knäppa de röda jävlarna på näsan nu. Laget har spelat bra på hemmagräset hela säsongen och man vill givetvis avsluta på ett snyggt sett när Boleyn Ground gör sin sista FA-cupmatch som matcharena ikväll. Jag tycker att West Ham måste testas ikväll och gör det också till oddset 2,55. Ett odds som är för högt för hemmasegern till trots för motståndet.

Lycks till vid rygg

EDITERAD 2016-04-13 12.16:16

EDITERAD 2016-04-13 12.16:38
Spela på West Ham - Manchester United hos Betsson
Spela nu
Erik.Braaten - 13 April 2016 - 12:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-04-13 13:23

andy caroll laddad igen bara han inte bryter benet på någon första kvarten kan han nog nickac in en boll idag med.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: