Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-14 02:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.724 Speltips: Pens ML
2016-04-14 02:00 Pittsburgh Penguins - NY Rangers Pens ML 1.724 hockeystick

Pittsburgh Penguins - NY Rangers

Goalies: Fleury (probable) vs Lundqvist (probable)

Äntligen drar det igång. NHL-slutspelet 2016 sätter igång i natt och vi har 3 riktigt häftiga matcher på schemat. Jag har valt att fokusera lite extra på Pittsburgh Penguins vs NY Rangers.

Pittsburgh Penguins går in i årets slutspel med gott självförtroende. Laget var det klart bästa laget sista månaden i NHL och man radade upp vinster tillsammans med att man visade upp ett fantastiskt spel där främst offensiven var kreativ. Man öste in mål där man bland annat gjorde minst 3 mål i 8 raka matcher. Laget gick 8-2-0 senaste 10 matcherna men man föll visserligen mot ett Philadelphia Flyers som var piskade att vinna.

NY Rangers däremot tycker jag inte alls har varit lika solida som man varit tidigare säsonger. Man slutade på 3e plats i Metropolitan Division. Rangers stora problem den här säsongen har varit bortaspelet och då Henrik Lundqvist inte sett lika het ut som tidigare år har det gjort att jag inte ser Rangers som en SC-utmanare i år. Rangers avslutade säsongen med en vinst mot Detroit Red Wings med 3-2 och man har fått nästan en veckas vila.

Rangers vs Penguins känns lite som en klassiker i slutspelssammanhang då vi fått många härliga fighter mellan lagen tidigare säsonger. Säsongen 2014 kommer vi väl alla ihåg när Rangers lyckades vända ett 1-3 underläge i matcherserien till vinst och det var startskottet som förändrade hela Penguins organisation. Man sparkade GM och coach D.Bylsma och nu är det ett helt nytt Penguins på isen. Man besitter fortfarande rutinerade spelare och frågan är om Marc-Andre Fleury håller nerverna i styr detta slutspel. Lyckas han är jag övertygad över att Penguins blir farliga i år.

Penguins på hemmais som har ett gott självförtroende mot ett Rangers som inte imponerat borta i år tycker talar väldigt mycket för hemmalaget. Vi får de till godkända 1.724 och jag testar det i årets första slutspletsspel.

Nattens spel blir alltså

Pittsburgh Penguins ML @ 1.724 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 13 April, 2016, 15:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!