Speltips Dzumhur - Raonic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-14 12:00
Land: Monaco
Liga: ATP Monte Carlo
Odds: 1,91
Speltips: Dzumhur +4,5
Spela på Speltips Dzumhur - Raonic
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Dzumhur +4,5
Då är det dags att vända på den steken. Skrev på twitter att Unibet får se det som ett lån, för de här polletterna ska tillbaka.

Jag har ett spel i den här omgången. Det är att Dzumhur ska täcka -4,5 games-linan mot Milos Raonic. Jag tror att han klarar det. Raonic har inte alls varit särskilt bra så här långt. Han har ofta problem när han går på nya underlag och det tycks inte vara någon skillnad den här gången - både Cecchonato och Cuevas har täckt både hch-linan och överspelet.

Dzumhur spelar med väldigt hög säkerhet och mycket toppspinn, det kommer tvinga bak Raonic i banan och därifrån är han väldigt ofarlig. Man märker också att Raonic är sämre än vanligt på backhandsidan. Han kan inte glida där ute, det är som om han inte vet hur man gör.

Sen tycker jag att Dzumhur har förbättrat sin serve avsevärt och är överlag den spelare som utvecklats mest senaste halvåret.

Marknaden tycks tro att Raonic kommer att köra över Dzumhur som han gjorde i Miami. Det har jag dock väldigt svårt att se. För det första var inte Dzumhur helt fit i det mötet, för det andra: Dzumhur är mycket bättre på grus och Raonic är mycket sämre på grus.

Berdych kanske inte gjorde sin bästa match i karriären mot Dzumhur, men det vi kan konstatera är att Berdych och Raonic spelar rätt lika. Sen kan man inte blunda för kanadensarens andra set mot Cuevas. Det var verkligen ingen rolig historia och dessutom var han faktiskt break ner i första, men Cuevas tiltade sönder och släppte det setet.

Hur jag än vrider och vänder på det så ska Dzumhur kunna hänga med här.
Spela på Dzumhur - Raonic hos Betsafe
Poldan - 13 April 2016 - 22:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kharsek - 2016-04-14 03:37

Rygg!

DENNISS - 2016-04-13 23:54

Berdych och Raonic spelar lika vet inte om jag kan hålla med om det Berdych har ju ett betydligt större spel i sig än Raonic som är beroende av snabba avgörande hela tiden.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: