Speltips

Speltips Dzumhur - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-14 12:00 Spela här

Speltips Dzumhur - Raonic
Land: Monaco Liga: ATP Monte Carlo
Odds: 1,91 Speltips: Dzumhur +4,5
2016-04-14 12:00 Dzumhur - Raonic Dzumhur +4,5 1,91 Poldan

Då är det dags att vända på den steken. Skrev på twitter att Unibet får se det som ett lån, för de här polletterna ska tillbaka.

Jag har ett spel i den här omgången. Det är att Dzumhur ska täcka -4,5 games-linan mot Milos Raonic. Jag tror att han klarar det. Raonic har inte alls varit särskilt bra så här långt. Han har ofta problem när han går på nya underlag och det tycks inte vara någon skillnad den här gången – både Cecchonato och Cuevas har täckt både hch-linan och överspelet.

Dzumhur spelar med väldigt hög säkerhet och mycket toppspinn, det kommer tvinga bak Raonic i banan och därifrån är han väldigt ofarlig. Man märker också att Raonic är sämre än vanligt på backhandsidan. Han kan inte glida där ute, det är som om han inte vet hur man gör.

Sen tycker jag att Dzumhur har förbättrat sin serve avsevärt och är överlag den spelare som utvecklats mest senaste halvåret.

Marknaden tycks tro att Raonic kommer att köra över Dzumhur som han gjorde i Miami. Det har jag dock väldigt svårt att se. För det första var inte Dzumhur helt fit i det mötet, för det andra: Dzumhur är mycket bättre på grus och Raonic är mycket sämre på grus.

Berdych kanske inte gjorde sin bästa match i karriären mot Dzumhur, men det vi kan konstatera är att Berdych och Raonic spelar rätt lika. Sen kan man inte blunda för kanadensarens andra set mot Cuevas. Det var verkligen ingen rolig historia och dessutom var han faktiskt break ner i första, men Cuevas tiltade sönder och släppte det setet.

Hur jag än vrider och vänder på det så ska Dzumhur kunna hänga med här.

Poldan - 13 April, 2016, 22:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kharsek - 2016-04-14 03:37:44

Rygg!

DENNISS - 2016-04-13 23:54:27

Berdych och Raonic spelar lika vet inte om jag kan hålla med om det Berdych har ju ett betydligt större spel i sig än Raonic som är beroende av snabba avgörande hela tiden.