Speltips

Speltips Quindio - Pereira

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-14 22:00 Spela här

Speltips Quindio - Pereira
Land: Colombia Liga: Colombianska Cupen
Odds: 2,37 Speltips: X2
2016-04-14 22:00 Quindio - Pereira X2 2,37 Sudamericana

Quindio - Pereira


Sist man spelade på Pereira så blev det full pott och ikväll siktar jag på detsamma.
En dubbelchans till ett hyggligt odds är taget och här är anledningen varför.

Quindio tillika ett mittenlag förra säsongen i andra ligan och som missade slutspel kommer nog hamna i samma sits denna säsong, alltså är man lite svåra att bedöma.
Detta året då i Cupen har man haft ofantligt mycket med tur där man tagit två oförtjänta vinster med 1-0/0-1 i matchens sista spark två gånger om trots att man spelmässigt inte alls var på samma nivå som motståndarna.
Visst, man vann mot självaste Deportes Tolima men som dock ställde över 4-5 spelare vilket säger en hel del ändå. Kommer till detta möte med två förluster på raken varav en match var i ligan mot kvällens motstånd på sin hemmaplan.
Kan spela avslappnat i kvällens möte då man har ett fint utgångsläge i detta gruppspel vilket jag hoppas dem gör och blir straffade utav bortalaget.

Pereira som i mina ögon är det bästa laget just nu i den Colombianska andraligan vilket inte minst tabellen visar, lägg därtill att man spelar så bra och kommer till lägen i varje match då vet man att chansen till att minst ta en poäng ikväll är mycket god.
Man inledde detta gruppspel i cupen på ett bra sätt genom att ta poäng borta mot Deportes Tolima för att sedan mycket oturligt förlora två 0-1 matcher på hemmaplan där man hade övertaget under 90 minuter.
Ikväll har man mer eller mindre kniven mot strupen och vill man avancera i cupen då ska minst en poäng bärgas. Kapaciteten till det finns där, utan några som helst tvivel.

Jag tror på en jämn match till en början för att Pereira skall sedan lägga i en högre växel och därmed ger jag dem fördelen i kvällens möte på grund av form då man är obesegrade i ligan efter 9 omgångar men även den kapacitet dem har i sitt spel samt med dem lägen som kommer säkerligen att uppstå i deras favör baserad på deras offensiva filosofi.

Att spelbolagen fortsätter att höja oddset på Pereira är för mig lite underligt då man är inte så långt ifrån att ta poäng som det utmålas.
Jag är optimistiskt och tror starkt på en "skräll".

-
Senaste möte: Quindio 1-2 Pereira (Colombia Primera B)
-
Huvuddrag:

Pereira X2 @2,37
Insats: 5 U
-
Övriga spel:

Pereira @5,00
Insats: 2 U
Resultat: 1-3 @41,00
Insats: 0,5 U

Sudamericana - 14 April, 2016, 17:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!