Speltips

Speltips LA Kings - San Jose Sharks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-15 04:30 Spela här

Speltips LA Kings - San Jose Sharks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.724 Speltips: Kings ML
2016-04-15 04:30 LA Kings - San Jose Sharks Kings ML 1.724 hockeystick

LA Kings - San Jose Sharks

Goalies: Quick (probable) vs Jones (confirmed)

Riktigt häftigt möte mellan två rivaler när dag 2 av Stanley Cup slutspelet drar igång. Igår fick vi 3 hemmavinster och det blir intressant om några bortalag kan sätta press på hemmalagen i natt. Jag vänder mig till Los Angeles där Sharks gästar.

LA Kings ryckte upp sig rejält efter fjolårets fiaskosäsong där man som regerande SC-mästare lyckades missa slutspel. Kings hade höga förväntningar på sig inför säsongen och man svarade upp väldigt bra. Laget slutade med ett record på 48-28-6 den här säsongen med ett oerhört starkt hemmafacit där man endast förlorade 15 matcher på säsongen (26-12-3). Man avslutade säsongen med förlust mot Winnipeg Jets med 4-3 efter straffar, men Kings huvud har varit i slutspelet under sista veckorna. Som vi sett flera gånger är Kings verkligen byggt som ett slutspelslag och man ska aldrig räkna bort de.

San Jose Sharks har imponerat den här säsongen då man var ifrågasatte inför. Man hade en relativt svag målvaktsuppsättning på förhand och många frågade sig om Martin Jones skulle kunna steppa upp och vara den där förstamålvakten som kunde ta Sharks till slutspel. Laget leds av rutinerade spelade i Thornton och Marleau tillsammans med unga skickliga stjärnor i Pavelski och Couture. Sharks slutade på en tredjeplats i Pacific division med ett record på 46-30-6. Man avslutade säsong med en vinst mot Arizona Coyotes med 1-0 och det finns inte speciellt mycket man kan säga från den matchen.

Denna matchup är väldigt intressan. För någon säsong sedan var hemmais en oerhört viktigt faktor i denna matchup då i stort sett varje möte slutade med en hemmaseger. Denna säsong har det varit annorlunda där Sharks vunnit 3 av de 5 mötena och det har varit bortasegrar i 4/5 mötena. Jag tror dock Kings kommer spela smart här då man besitter en rutinerad slutspelsgrupp och på hemmais bör man kunna ta hem första segern. Jag litar på att Kings visar upp sin imponerande slutspelshockey inför hemmafansen inne i Staples Center i natt och jag spelar därför

LA Kings ML @ 1.724 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 14 April, 2016, 19:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!