Speltips: Levante - Espanyol

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-15 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 3.30
Tips: 2
Fredagens enda match i den spanska la liga spelas i Valencia där Espanyol kommer på besök för att poäng mot Levante. Marknaden föreslår att hemmalaget är en liten favorit. I mitt tycke är detta ett öppet möte där sannolikheten för varje utfall är lika stor.

Statistiken säger det, formen säger det och tabellen säger det - att Levante inte ska ha det lägsta oddset. Jumbon Levante har förlorat nästan varannan hemmamatch och åker med största sannolikhet ut ur högsta serien. Det är mycket som inte stämmer, helt enkelt. Förutom att laget läcker mål bakåt har de stora svårigheter att göra mål framåt (trots att Giuseppe Rossi och Deyverson spelar på topp). Förutom själva spelet så råder obalans i laget. Spelarna drar på sig massvis av gula kort, ofta tidigt i matcherna, som resulterar i att chansen att ta något poäng i matchen minskar drastiskt.

För Espanyols del har det varit väldigt mycket on-off, beroende på vilken sida spelarna har vaknat på. Horribla insatser har blandats med starka segrar, båda på hemma- och bortaplan. På det fem senaste matcherna har det blivit två vinster, två oavgjorda matcher och en förlust mot Atletico Madrid (det är inte fy skam). Något som har varit glädjande för Espanyol att ta med sig är att de alltid göra mål framåt. I åtta av nio senaste matcherna har de gjort mål och jag är helt övertygad om att de gör det mot Levante också. Här gäller det bara att täppa till bakåt så är chanserna goda för en trepoängare.

Innan kommission erbjuds oddset 3.30 hos Betfair. Även om vi landar på cirka 3.20 efter kommission så är allt över 3 gånger pengarna ett stort värde.
  Levante - Espanyol
Spela på Speltips Levante - Espanyol
rad - 14 April 2016 - 21:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
18:15  Assar - Shibaev
Bordtennis - World cup - Assar
1.83
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
21:00  West Ham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
1.85
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming