Speltips: Haugesund-Lilleström

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-15 19:00
Land: Norge
Liga: Tippeligan
Odds: 2,38
Tips: DNB 2
Ja då var det dags igen efter tidsbrist så slänger jag här ut en rek på DNB 2 på Kanariefåglarna som möter Gröngölingarna borta ja det är så lagen kallas där i vårt grannland Norge här nedanför har vi summeringar om deras fyra ligamatcher i min synvinkel spelar tvåan här då jag tycker LSK är ett bättre lag.

Haugesunds Liga matcher i år

Sogndal-Hauge 1-0
Även i denna senaste matchen vart man nollade denna var relativit jämn och kunde slutat hur som haver en liten fördel åt haugesund som skapade mest men inga jätte farliga lägen typisk 0-0 match men Sogndal var starkare och lyckades bäst man nätade i den 32 matchminuten och höll det matchen ut sedan.

Strömsgodset-Hauge 2-0
Här blev man nollade men man åkte på en utvisning redan i första halvlek efter 28 minuters spel hade Kassi fått sett det gula kortet en andra gång och fick då utgå från matchen Godset tog ledningen efter 33 minuten och utökade den sen i 68 minuten Godset missade även en straff i 82 minuten detta var inget snack om saken det var godset match rätt igenom men man vet ju inte hur mycket utvisningen påverkade laget här men men en förlust och rättvis sådan.

Hauge-Aalesund 3-0
Man ledde med 2-0 i halvtid och hade de flesta chanserna skapade mest men man hade lika mycket boll men vann rätvist återigen gör innhopparen KariKari mål denna gång i 90 Innan hade Ekong mittbacken lagets kapten gett 1-0 ledningen och sen gjorde mittfältaren Tronstad 2-0 i första halvlek

Sarpsborg-Hauge 0-1
en jämn match där nyförvärvet KariKari fick trycka dit vinnar målet i den 82 matchminuten


Lilleströms fyra tippeliga matcherna i år

LSK-Sarpsborg 4-0
Effektiva i ett möte som spelmässigt var jämn men målen gjordes av LSK tycker matchen var rätt så jämn men LSK gick av planen som vinnare redan efter första kändes matchen som slut 3-0 stod det då till LSK två mål signerade Friday och ett genom Mikalsen sen lyckades man även göra ett i andra halvlek på övertid genom den inbytte Rindaröy 4-0 skrevs siffrorna till men tyckte den var betydligt jämnare.

Molde-LSK 4-2
Tycker inte resultatet speglar matchbilden här tycker att LSK minst var lika bra liten fördel åt Molde men man hamnade snabbt i ett 1-0 underläge efter 5 minuter man kvitterade snabbare i den 16 genm Friday men skulle inte visa sig räcka då man går av första halvlek med 3-1 i arslet. Men man kommer ut stark i andra och gör 3-2 i 50 minuten genom Knudtzen och har känning igen på Molde men man drar på sig en straff i den 65 och ger Molde chansen att utöka ledningen vilket dom gör till 4-2 vilket också skulle visa sig bli matchens sista en sevärd match med mycket chanser kul att se på. Slogs av något efter 4-2 målet dock men bra fram till straffen.

LSK-Bodö/Glimt 1-1
Om matchen innan var ett rättvist resultat så tycker jag man blir rånade på 3poäng i denna matchen man är det bättre laget matchen igenom men hamnade åter igen i underläge denna gång efter 12 minuters spel men åter igen så nätar Martin för laget i den 82 och ge laget som förtjänade 3 poäng åtminstonde 1 poäng

Start-LSK 1-1
En bra och jämn match med chanser åt båda hållen ett rättvist resultat att få dela på potten man låg under med 1-0 men gjorde 1-1 innan halvleken var slut genom mittfältaren Martin i den 42 matchminuten.


Ifjol
LSK-Hauge 2-0 I denna matchen var det ett övertag för Hauge som sköt dubbelt så många skott men bollinnehavet var lika 22 skott sköt Hauge men bara 7 av dessa på mål medans LSK sköt 11 och fem av dom på mål ett hittade in det andra målet var ett självmål.

Hauge-LSK 3-3 Detta mötet ifjol slutade 3-3 Där det¨åter igen sköts mycket ifrån Hauges håll hela 20 skott emot LSK 11 5 hittade målet och 3 av dom gick in. för båda lagen en sen kvittering på övertid. Ett mål som gjordes av RBKS värvningen Gytkjaer som gjorde ett hattrick i denna match ifjol det vill säga samtliga mål för hauge han är inte med i afton Han blev då framspelad av Bamberg som inte heller är kvar i klubben till två av målen. Även LSk saknar deras bästa spelare i matchen Fofana som gjorde 2 mål och en assist som gick till den franska klubben Liorent och medverkar inte här heller.


Detta mötet har inte LSK vunnit sen Hauge kom tillbaka Till tippeligan alltså sex möten Hauge vunnit två och kryssat 4. Men jag tor det är på tid för en vinst nu då jag tycker LSKs trupp är bättre än Hauges som har haft storspelar omsättning i år detta Hauge tabellen så ligger dom 9 respektive 10 jag tror på 10 LSK i mötet och 2,38 på DNB det hugger jag.

Andra intressanta spel är
Rak 2 till 3,25
Ö 1,5 borta laget till 3
Ö 2,5 i matchen till 2,05
X2 och står i 1,67 för den som söker en bra dubbel och vill ha ett mindre odds

Gillar samtliga odds tycker att Haugesund är för stor favorit i detta mötet då jag tycker LSK har spelat en bättre fotboll så här i början.
rygga på fri vilje

OverAndOut ConnyKula
  Haugesund-Lilleström
Spela på Speltips Haugesund-Lilleström
rekarconny - 14 April 2016 - 23:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
01:00  NY Islanders - San Jose
Ishockey - NHL - J. Eberle att göra poäng
1.90
03:00  Jazz - Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -4,5
1.90
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming