Speltips Raonic-Murray

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-15 11:00
Land: Monaco
Liga: Liga
Odds: 1.65
Speltips: Murrary -2,5 games
Spela på Speltips Raonic-Murray
Börja spela här
Spela på Murrary -2,5 games
Två spelare som inte har övertygat riktigt ställs mot varandra här, Raonic har nått kvartsfinalen genom vinst mot Checcinato i raka set och två tre setare mot Cuevas och Dzumhur han va ganska illa ute både mot Cuevas och Dzumhur i avgörande set och ska va glad att han tagit sig så här långt.

Murray har inte sett helt hundra ut på slutet och va ruskigt nära att förlora mot Paire i andra omgången efter att ha varit i underläge med 5-4 och break lyckades han vända matchen, i första omgången slog han Herbert även i en tre setare.

Murray har väl inte sett helt hundra ut på slutet men nu har han tagit sig hit och kommer inte att ge bort något det är ju inget tvivel om vem som är gynnad av underlaget och Raonic har ju stora problem med rörelse mönstret på grus Murray kommer nog se till att rycka han både i sidled och djup led här.
Raonic är ju beroende av sin serve och jag tycker inte han sett helt stabil ut i sina serve game både mot Cuevas och Dzumhur har han haft problem i sina egna serve game och Murray behöver inte många chanser för att bryta han serve.
Jag tror Murray liksom Nadal ser sin chans att kunna gå hela vägen i turneringen och att Murray är en bättre tennisspelare än Raonic råder det inga tvivel om det råder ju heller inga tvivel om att han är gynnad av grus och kommer att skicka tillbaka det mesta mot Raonic och då kommer vi få se en hel del enkla misstag från Raonic.
Spela på Raonic-Murray hos Bwin
DENNISS - 15 April 2016 - 00:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: