7 av 10 senaste spel in och pengarna tillbaka på ett högsta odds Liverpool 2,85
lägsta odds Nadal 1,62

Senaste 20 spel 10 av 20 pengarna tillbaka på ett , högsta odds Ramos 5,50 lägsta odds Nadal 1.62

Spelar Hertha Berlin pengarna tillbaka på oavgjort.
Det börjar dra ihop sig gällande Champions League platserna i Tyskland, Hertha på 3 plats på 49 poäng jagas av Bayern Leverkus på 48 poäng och , Mönchengladbach, Mainz och Schalke på 45 poäng.
Det här känns som en mycket viktig match för Hertha Berlin som har ett svårt spelschema i övrigt med Bayer Leverusen och Bayern Munchen kvar att möta.

Hertha har ju åkt på två riktiga smällar med 0-5 mot Mönchengladbach borta och senast bara 1-1 mot Hannover hemma och nu måste man försöka ta sig samman och
få med sig en trepoängare.
Hertha får tillbaka Ibisevic vilket är en injektion och det behövs för det har inte sett bra ut på slutet.

Hoffenheim är ju bara 3 poäng före Bremen på nedflyttnings playoff och kommer säljas sig dyrt men detta är ju ändå Herthas chans att vända sin dåliga form och ta en viktig seger i kampen om Champions League platserna.
Hertha har bara tränat lätt den här veckan då man har sett trötta ut och kanske kan det visa sig va ett bra drag för att spara kraft till det här mötet.
Hertha har ju även en cup final att spela mot Dortmund men kommer att komma med bästa laget här.
Jag tror Hertha kommer att ge allt för att vinna den här matchen, en måste match om dom ska klara av att hålla sin Champions League plats.

This is the stats tab
This is the post tip