Speltips

Speltips St Louis Blues - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-16 02:00 Spela här

Speltips St Louis Blues - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.04 Speltips: Hawks ML
2016-04-16 02:00 St Louis Blues - Chicago Blackhawks Hawks ML 2.04 hockeystick

St Louis Blues - Chicago Blackhawks

Goalies: Elliot (probable) vs Crawford (probable)

Då var det dags för Game 2 mellan rivalerna Chicago Blackhawks och St Louis Blues. Blues var laget som lyckades ta hem game 1 med 1-0 efter OT.

Ja det var alltså St Louis Blues som lyckades ta hem Game 1 på hemmais. Detta var såklart oerhört viktigt för Blues som stora delar av den matchen var totalt utspelade. Brian Elliot fortsätter spela på topp och han är egentligen den enda anledningen till att man hade möjlighet att vinna första mötet. Chicago Blackhawks dominerade hela matchen och vann skotten med brutala 35-18 och det märkt vilket lag som är det spelförande i denna matchup. Efter att Hawks bränt ett 10-tals lägen under matchen mot en storspelade Elliot gick mötet till overtime där Hawks hade två oerhört bra lagen att avgöra. Dock utnyttjade man inte det och det var istället St Louis Blues som med sitt första riktiga läge i OT kunde med maximal tur snirkla in 1-0 efter att David Backis sökt en passning över målområdet men tagit på en Hawksskidsko och in mellan benen på en förtvivlad Corey Crawford.

I natt ställs lagen mot varandra igen för Game 2 och jag har oerhört svårt att se Blues ha såhär tur igen. Hawks är ett vinnarlag och man bör kunna skakat av sig den snöpliga förlusten senast och coach Q:s mannar kommer komma ut i natt och köra på precis som senast. Vi erbjuds i skrivande stund ett odds på lite över 2 gånger pengarna och det är ett odds som är alldeles för bra för att säga nej till.

Jag kommer alltså spela

Chicago Blackhawks ML @ 2.04 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 15 April, 2016, 17:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!