Speltips turneringsvinnare masters Monte Carlo

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-16 13:00
Land: Monaco
Liga: atp masters
Odds: 1.70
Tips: Nadal
Nadal har tagit sig igenom två tuffa motståndare i Thiem och och Wawrinka och är i semifinal efter att ha spelat mycket bra tennis särskilt mot Thiem i åttondelsfinalen men såg även riktigt bra ut igår mot Wavrinka där han vann i två raka set.
Med, Djokovic och Federer utslagna har han ett hinder kvar här och det är Andy Murray klarar han det kommer han att få spela final mot Tsonga eller Monfils och där bör han ju även ha en jätte chans.
Nadal höjde sig rejält i masters i Indian Wells och han gjort detsamma den här turneringen han rör sig mycket bättre än tidigare och tog en mycket viktig vinst mot Thiem som stärkte han mentalt.

Murray har haft en enklare väg fram och har slagit Herbert, Paire och Raonic han va riktigt ille ute mot Paire där han låg under med break i avgörande set men kunde vända mot Raonic gick det enklare i två raka set.

Jag tycker formen pekar i en riktning för Rafa och det är upp och självförtroendet verkar även va på väg tillbaks han har ett stort övertag På Murray på grus med 6-1 i matcher. Jag har svårt att se Rafa förlorar semifinalen mot Murray om han kommer in med samma inställning som mot Thiem och Wawrinka.

Tsonga och Monfils gör upp i den andra semifinalen och kan bli final moståndare mot Nadal om han tar sig förbi Murray tror jag inte han kommer att förlora en final mot någon av dom med den form han visat här , det största hindret är Murray tar han sig för det så kommer han att bli otroligt svårslagen i en final.
Spela på turneringsvinnare masters Monte Carlo hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 15 April 2016 - 22:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: