Speltips: Helsingborg-Falkenberg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-16 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.91
Tips: BLGM
Tjena!

Efter att ha tagit del av oerhört bra tips från R&K under en längre tid, kände jag att det var dags och skaffa ett eget konto. Speciellt nu när Allsvenskan (äntligen!), är i gång på allvar nu igen. Allsvenskan är också den liga som ligger mig varmast om hjärtat. Det är ligan där det mest oförutsägbara kan hända och där nya talanger föds. Men framför allt, där pengar inte är det viktigaste för att nå framgång. Nog om det nu.

Min första rek här på Rekat & Klart, finner jag, (kanske inte helt otippat) i Allsvenskan.

Falkenbergs FF reser till Helsingborg, för match på Olympia. Det är två lag som kommer till matchen, med två respektive tre raka förluster. Spelmässigt, är det heller inget av lagen som har imponerat, i inledningen av serien. Viktiga poäng står på spel för båda lagen, då gapet till ovanstående lag inte ska rinna iväg efter omgångens slut.

Falkenbergs FF: Tre raka förluster. 1-9 i målskillnad. Göteborg hemma (0-2), Djurgården borta (5-0) och Östersund hemma (1-2). Inte tre helt lätta matcher kan tyckas såhär i inledningen, men å andra sidan, finns det inga enkla matcher i Allsvenskan. Har haft svårt med målskyttet i inledningen, men har ändå en del kapital i Gustaf Nilsson och Hakeem Araba i anfallet. Vilket de inte minst visade upp förra säsongen. Saknar Hampus Svensson, Enock Kwakwa och Amin Nazari.

Helsingborgs IF: 1 oavgjord, två förluster. 3-9 i målskillnad. Gefle borta (1-1), Örebro hemma (1-3) och Hammarby borta (5-1). Såg riktigt bedrövliga ut senast mot Hammarby på bortaplan. Trots tidig ledning, var spelet uruselt och Hammarby vann tillslut rättvist med några bollar. Gjort mål i varje match, men samtidigt släppt in för många och enkla mål. Flera nyckelspelare måste höja sig ordentligt, om årets upplaga av HIF inte ska vara delaktiga i någon bottenstrid. Saknar Andreas Landgren, Mikael Dahlberg och Viktor Ljung.

Vad talar för mitt spel?
- Allsvenskans just nu två sämsta försvar möts.
- Revanschsugna lag som är i behov av poäng.
- Anfallare som måste visa att de kan leverera. Ex Hallenius, Larsson, Nilsson, Araba
- Senaste möte, som slutade med 2-3 vinst för Helsingborg.

Jag tror att Helsingborg, inför hemmapubliken på Olympia, kommer enormt revanschsugna efter storförlusten i Stockholm senast. De kommer ha mycket boll redan från start och lär jaga tidigt efter ett 1-0 mål. Detta tror jag även passar Falkenberg som kan koncentrera sig på kontringar, med Gustaf Nilsson i spetsen. Båda lagen behöver poäng och med tanke på hur dåliga respektive lags försvar har sett ut, förvånar det mig inte om det trillar in lite bollar, åt båda hållen. Minst ett var iallafall, även fast jag tycker det är en liten fördel Helsingborg denna match.
Jag spelar att båda lagen gör mål till 1.91 i odds hos Unibet.

2-1? 2-2? 3-2?

Lycka till vid rygg!
  Helsingborg-Falkenberg
Spela på Speltips Helsingborg-Falkenberg
Karlpalmqvis - 16 April 2016 - 02:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Warriors - Rockets
Basket - NBA - 1 hcp -8,5
1.83
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming