Speltips Celta Vigo - Betis

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-16 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.75
Tips: Ö2.5
Lördagens sista match i den spanska la liga spelas i Galicien där Celta Vigo tar emot Real Betis. Chanserna är riktigt stora att vi får se en målfest där oddset på över-spelet lockar.

På de tolv senaste matcherna har Real Betis gjort mål i elva utav dem. Anledningen är att Ruben Castro har spottat in mål, givetvis. Samtidigt läcker det mål bakåt så fullt förståligt att Real Betis befinner sig på den nedre halvan av tabellen. Inga konstigheter.

Celta Vigo är statistikmässigt inte sämre än Betis på att varesig göra mål framåt eller släppa in bakåt. Sedan 1-7 förlusten mot Real Madrid har Celta Vigo vunnit tre av fyra matcher, där den fjärde matchen slutade oavgjort. Celta Vigo har högerbacken Hugo Mallo tveksam till start. I övrigt är alla friska och hela, där anfallarna Iago Aspas, Nolito och John Guidetti är glödheta och redo att ge järnet. Tränaren Eduardo Berizzo fortsätter med en offensiv 4-3-3 formation och jag är övertygad om att detta blir framgångsrikt även i kväll.

De tre senaste inbördesmöterna har slutat 1-1, 4-2 och 1-2 och där tycker jag att statistiken borde ligga också. Två av tre möten ska sluta över 2.5 mål och då känner inte jag några som helst tveksamheter, utan spelar på 1.75 i odds hos Unibet. Vamos!
Spela på Celta Vigo - Betis hos Unibet
Spela nu
rad - 16 April 2016 - 11:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: