Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-16 21:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.769 Speltips: U 5.5 mål
2016-04-16 21:00 Pittsburgh Penguins - NY Rangers U 5.5 mål 1.769 hockeystick

Pittsburgh Penguins – NY Rangers


Goalies: Zatkoff (probable) vs Lundqvist (probable)

Dags för Game 2 mellan NY Rangers och Pittsburgh Penguins. Penguins som tog Game 1 utan större bekymmer får till stor sannolikhet klara sig utan förstamålvakten Fleury i natt igen.

Pittsburgh Penguins gjorde ingen hockeyälskare besviken i Game 1 utan man följde upp sitt fina spel man hade i slutet av grundserien med att köra över NY Rangers. Henrik Lundqvist startade matchen men åkte oturligt på en ögonskada vilket gjorde att Raanta fick ge sig in i hetluften. Rangers vann skotten i matchen med 37-31 men det var Penguins som var det effektivare laget när man vann med 5-2. Sidney Crosby ser ut som den ledare Penguins behöver för att gå långt i slutspelet i år och Rangers kommer få en ny tuff uppgift ikväll.

Inför kvällens match förväntas Henrik Lundqvist vara tillbaka i mål då han tränat på som vanligt senaste dagarna. Detta är oerhört viktigt då han ska vara den målvakt Rangers ska kunna förlita sig på i slutspelet om man ska kunna hota detta Penguins. Marc Andre Fleury tränar också men är tveksam till spel då hans hjärnskakning verkar allvarligare än man trott. E.Malkin är en game time decision ikväll.

För att Rangers ska ha chans i denna serie tror jag man måste vinna kvällen möte, men när Penguins är i denna heta form måste man spela smart på bortais. Jag räknar med att man inte vill ge sig in i Penguins snabba spel och spela give and go hockey vilket kan leda till mycket spelvändningar. I vanliga fall är Rangers ett väldigt snabbt lag och man gillar detta spel, men som jag ser det tror jag coach Vignault ser Penguins som farligare i detta spel och man bör fokusera på bra positioneringsspel för att underlätta för Lundqvist.

Jag kommer därför att spel på en tajt och målsnål match jämfört med Game 1.

Kvällens spel blir alltså


Pittsburgh Penguins - NY Rangers U 5.5 mål @ 1.769 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 16 April, 2016, 14:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!