Tjena!

Igår gick min första rek någonsin här på R&K in, då resultatet i Helsingborg-Falkenberg slutade 3-1 och spelet "båda lagen gör mål" gick in utan problem.
Idag har jag hittat ett liknande spel i den allsvenska matchen mellan J-södra och Gefle.

Det är två lag som inlett säsongen rätt bra måste jag säga. Där Jönköping plockat in sex poäng på tre spelade omgångar, medan Gefle kammat hem fyra poäng. Båda lagen verkar även ha hittat anfallare som gör mål, i Pawel Cibicki respektive Simon Skrabb.

Gefle IF: Inlett med en vinst, en oavgjord och en förlust. 4-4 i målskillnad. Gjorde en stark insats i bortamatchen mot Sundsvall, där de lyckades knipa alla tre poängen. Senast hemma mot Djurgården var alla rätt säkra på att en poäng bärgats, men i matchens absoluta slutskede tryckte Kevin Walker in 1-2, vilket innebar att första förlusten var ett faktum. Har en intressant trio i Skrabb, Oremo och Lantto. Det låter ju inte så målfarligt på pappret.. men de är dock desto hetare på planen.
Verkar ha intakt trupp, då info om skadade spelare inte finns att tillgå.

Jönköping: Inlett med två vinster och en förlust. 5-4 i målskillnad. Kommer senast från förlust i Örebro, där närkingarna blev för svåra helt enkelt. Innan dess har man dock både tryckt dit Kalmar på bortaplan, samt Malmö FF på hemmaplan. Vilket är riktigt bra för en nykomling. Har en liknande trio som Gefle, där det på pappret inte låter så skrämmande, men på planen är det tvärtemot. Cibicki, Thelin och Smylie (som gör comeback efter avstängning). Laget får dock klara sig resten av säsongen utan superviktige målvakten och u-21 landslagsmannen, Anton Cajtoft, pga av en korsbandsskada.

Vad talar för mitt spel?
- båda lagen, har gjort mål i varje match de spelat än så länge
- Firma Lantto, Skrabb, Oremo mot firma Cibicki, Thelin och Smylie
- Viktige målvakten Anton Cajtoft borta, vilket kan ge Gefle en fördel
- Båda lagen vill undvika att hamna i botten av tabellen

På förhand låter detta kanske som en ganska tråkig och målsnål match. Men, jag har en känsla om att det kan bli precis tvärtom. Båda lagen spelar för att undvika bottenträsket direkt, där smålag som Elfsborg, Malmö och Häcken härjar för tillfället. Skämt åsido.
Jag ser dock ingen anledning till att båda lagen inte kommer skapa chanser, till att göra varsitt mål. Därför lirar jag att båda lagen ska göra mål, till 1.89 i odds hos Unibet .

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip