Speltips

Speltips Barcelona - Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-17 20:30 Spela här

Speltips Barcelona - Valencia
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.35 Speltips: U3.5
2016-04-17 20:30 Barcelona - Valencia U3.5 2.35 rad

Söndagens sista match i den spanska la liga spelas på Europas största arena, Camp Nou, där FC Barcelona tar emot Valencia. Allt annat än en komfortabel hemmavinst skulle innebära en skräll. Jag tror också att Barca tar tre poäng, dock inte på att det blir något målkalas här.

Hemmalaget är utslagna ur Champions League och fokuserar nu endast på ligaspelet. Formen på sistone har varit sisådär. Allt började på Estadio El Madrigal, där Barca hade en 2-0 ledning mot Villarreal, som de tappade i andra halvleken och matchen slutade 2-2. Sedan förlorade Barca en alltid så viktig El Classico med 1-22. Slutligen gjorde de inget mål borta mot Real Sociedad och torskade med 1-0. Inte heller lyckades Barca göra något mål i den absolut senaste matchen, borta mot Atletico Madrid, så jag är inte helt övertygad om att det blir så många mål framåt i kväll heller.

Mot just Valencia har Barca haft det lite tuffare. Det senaste mötet, när Valencia saknade mer än halva laget och Barca var på topp formmässigt, så blev det ändå 1-1 på bortaplan. Bortsett från 7-0 vinsten hemma (då Shkodran Mustafi drog på sitt ett rött kort) har resultatet slutat 1-1, 2-0 (barca hemma) och 0-1 (barca borta). Visst vinner Barca mot Valencia oftast. Men Valencia släpper inte in många mål mot Barca och inte heller mot de övriga lagen på sistone.

När Barca spelar på Camp Nou så flyttas över-under linan upp från 2.5 mål till 3.5 mål, där den också ska ligga givetvis. Med tanke på Barcas dagsform och att Valencia har kommit igång så ska detta möte vara jämnare än vad oddsen föreslår.

Det är öppet huruvida denna match slutar med max 4 mål eller ej. Därmed finner jag ett värde på under 3.5 mål i matchen till 2.35 i odds hos Betsafe .

rad - 17 April, 2016, 12:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!