Speltips

Speltips Bagnis - Donskoy

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-18 11:00 Spela här

Speltips Bagnis - Donskoy
Land: Spanien Liga: ATP Barcelona
Odds: 1,57 Speltips: Bagnis
2016-04-18 11:00 Bagnis - Donskoy Bagnis 1,57 Poldan

Jag skulle bli förvånad om Facundo Bagnis förlorar mot Evegeny Donskoy på gruset i Barcelona. Han har visserligen fått en liten baksmälla efter den sensationella starten på året, men herregud. Det här är en renodlad grusspelare som spelar grus 45 veckor om året och det här är en viktig turnering för honom. Det är liksom dags att slå sig in på den stora scenen.

Donskoy är en direkt motstats till Bagnis, han underviker grus i den mån det är möjligt, men som nu, när det inte spelas några hardcourtturneringar, då ställer han såklart upp här i Barcelona.

Sen får man höja ett frågetecken för Donskoys status. Han blev totalt överkörd av Carreno Busta i Casablanca i sin första och enda grusmatch den här säsongen och det känns ganska långsökt att han två veckor senare hittar toppformen.

Sedan början på 2012 har Donskoy bara vunnit två matcher som underdog på grus. Det var mot Struff i Roland Garros 2013 och Blaz Rola i en Challenger i Moskva. Det är alltså två av ett 20-tal matcher.

Donskoy har en rätt bra serve som dock lär bli neutraliseras på det här underlaget och särksilt med tanke på att Bagnis är en riktigt duktig returtagare. Jag är tveksamt till att han har tillräckligt hög säkerhet i sin backhand.

Och som grusspelare betraktad är Bagnis rätt komplett. För att vara så pass liten som han är så servar han bra och slår hårt i högt tempo, sen ser man att han rör sig bra på grus också. Han kommer snabbt tillbaka i position som han är pressad ute i hörnen.

Nej, väldigt mycket talar för att argentinaren vinner den här matchen till 1,57 hos WilliamHill

Poldan - 18 April, 2016, 00:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Erik.Braaten - 2016-04-18 08:52:24

Bagnis 2-0 i set till över 2ggr. Är han bra nog till att slå Donskoy med de siffrorna.