Speltips

Speltips San Jose Sharks - LA Kings

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-19 04:30 Spela här

Speltips San Jose Sharks - LA Kings
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.05 Speltips: Kings ML
2016-04-19 04:30 San Jose Sharks - LA Kings Kings ML 2.05 hockeystick

San Jose Sharks - LA Kings

Goalies: Jones (probable) vs Quick (probable)

Nu vänder serien mellan Kings och Sharks över till San Jose för Game 3, och LA Kings är hårt pressade efter att oväntat tappat båda matchen inne i Staples Center.

Kings som varit ett väldigt stabilt lag denna säsong slutade på en andraplats i Pacific Division före just San Jose. Kings fick därmed hemmaisfördelen mot Sharks i denna serie, men man har tappat båda mötena hittills. I Game 1 hade man ledningen två gånger i matchen men Sharks svarade upp samtliga och när Joe Pavelski satte 4-3 i början av tredje perioden lyckades aldrig Kings komma tillbaka. Senast i Game 2 fick Kings jobba från underläge hela matchen efter att Pavelski och Couture båda gjort för för bortalaget.

Kings är nu piskade att vinna för att inte Sharks ska rycka åt sig en 3-0 ledning i matchserien. En ledning som Kings hämtade upp mot just Sharks för 2 säsonger sedan och det var första gånger på 50 år som något sådan hade hänt. Som sagt är det väldigt osannolikt att hämta upp ett 0-3 underläge vilket gör att Kings mer eller mindre måste vinna i natt. Jag ser Kings som det tyngre laget mellan dessa och förväntar mig att man ger Sharks en ordentligt fight. Vi får i dagsläget lite över 2 gånger pengarna vilket jag ser som ett väldigt lockande odds.

Jag kommer därför spela


LA Kings ML @ 2.05 med 5/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 18 April, 2016, 17:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!