Speltips Cachin - Dodig

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-19 12:30
Land: Spanien
Liga: ATP Barcelona
Odds: 2,25
Tips: Cachin
Nu är det riktigt bra läge att spela Cachin (242) mot Dodig (79) till 2,25 hos Unibet. Den här har redan droppat, men argentinaren ska ha en riktigt god chans i den här matchen, nästan allt talar för att han vinner. Jag har listat några punkter.

1. Till att börja med har Cachin redan nu gjort sin bästa turnering för året (genom att kvala in till ATP Barcelona) - detta genom att slå två spelare lite utanför topp 100....eller slå och slå, han har krossat dem.

2. Senast Dodig spealde tennis var i Miami där han gav upp i första rundan mot Juan Monaco på grund av en ryggskada.

3. Kroaten spelar grus för första gången i år. Han har inte vunnit sin grusdebut sedan 2012...och som ni säkert känner till så är övergången från hardcourt till grus inte särskilt rolig.

4. Dodig är en generellt dålig grusspelare. Han föredrar snabba underlag och ATP Barcelona är en väldigt långsam turnering. Långsammare än avg. för grusturneringar på ATP-touren.

5. Pedro Cachin har spelat in sig på underlaget.

6. Pedro Cachin i form har slagit både Carreno Busta och Gimeno-Traver. I form tycks han även vara just nu.

Tycker att Cachin är rätt lik Joao Sousa i sin spelstil. Spelar med mycket toppspin, gillar att kliva över på sin forehand och krigar jävligt hårt ute på banan.

...och vi vet vad vi kommer att få från argentinaren, men att Dodig ska spela på sin högstanivå i den här matchen, det måste man tvivla på.
Spela på Cachin - Dodig hos Unibet
Spela nu
Poldan - 18 April 2016 - 19:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-04-19 01:37

förutsättningarna att han ska vinna är nog att dodig inte är hundra procent då har han ju chansen sen är det väl bra att va ung i bland och äldre och mer rutinerad ibland det är ju alltid en gräns att gå över att ta sin första seger på touren så det blir ju säkerligen mer nerver i den här matchen för han än i kvalet och dom challenges han spelat

Poldan - 2016-04-19 01:05

Kern//

Nå väl, i dubbel behöver han inte ens röra sig 10% av vad han behöver i singelspel. Men precis, jag menade ju singel. Han strök sig förresten från kvalet i just Monte Carlo för att han inte var tillräckligt fit.

Tror det här blir knivigt för honom.

Dennis//

Du får tänka på att det här är en ungtupp som bara förlorat mot klart dugliga grusspelare i år (på grus). Med tanke på det fina kval så känns som att han har något på gång...samtidigt som Dodig mycket väl kan vara rostig.

DENNISS - 2016-04-18 23:10

Det är aldrig lätt att komma in och vinna matcher på denna nivån om man är rankad 242 och aldrig har vunnit en match förutom kval i någon turnering om vi räknar bort Challengers.
Cachin har ju ett fåtal vinster mot bra spelare men han har ju också blandat och gett en hel del och förlorat mot spelar ner mot 500-800 strecket på rankingen.
Dodig är en bättre tennis spelare än Cahin inget snack om det servarna brukar även studsa upp rätt bra här i Barcelona och ge bra utdelning, det här handlar nog om hur mycket känning Dodig har av sin skada då kan Cachin ha en skräll chans och ta sin första vinst förutom kval.

Kern - 2016-04-18 20:42

Visst vinner nog Cachin denna match, mestadels p g a underlaget och segrarna i kvalet. Men...

2. Du borde ju veta att Dodig spelat tennis efter Miami?!
3. På grus i Monte Carlo förra veckan ( 3 dubbelmatcher med Melo)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: