Speltips Betis - Las Palmas

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-19 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.77
Speltips: X2
Spela på Speltips Betis - Las Palmas
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på X2
På tisdag spelas det två matcher i den spanska la liga. Den sista matchen äger rum i Sevilla på Estadio Benito Villamarin där Betis, enligt marknaden, nästan ska vinna vartannat möte mot Las Palmas. Det kan jag inte riktigt hålla med om.

Det är en del skadeavbräck och frågetecken på vissa startelvan spelare. Dock gäller det för båda lagen som det jämnar ut sig i slutändan.

Betis har vunnit fyra av sina sexton hemmamatcher denna säsong. Det är verkligen inte bra statistik och en stor förklaring till att laget ligger på den nedre halvan av tabellen. Framåt finns en Ruben Castro som i princip gör lagets alla mål. I övrigt ser det glest ut. Försvarsmässigt har det sett bättre ut på sistone, men fortfarande inte tillräckligt stabilt då det slarvas ständigt bakåt.

Det första mötet lagen emellan denna säsong slutade med en 1-0 seger för Las Palmas, som verkligen har kommit igång på sistone.

Las Palmas har endast en förlust på de åtta senaste spelade matcher - den förlusten kom mot Real Madrid. Att få 1.77 i odds på att Las Palmas åtminstone tar en poäng mot hemmasvaga Betis ser jag stort värde i hos Unibet.
Spela på Betis - Las Palmas hos Unibet
Spela nu
rad - 18 April 2016 - 22:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: