Speltips Lopez/Lopez-Vasselin/Zimonjic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-19 14:00
Land: Spanien
Liga: atp
Odds: 1.72
Speltips: Lopez-Lopez
Spela på Speltips Lopez/Lopez-Vasselin/Zimonjic
Börja spela här
Spela på Lopez-Lopez
Det är ju ofta små marginaler som avgör dom här dubbel matcherna när två bra dubbel par ställs mot varandra men jag tycker spanjorerna ska ha en fördel här dels på grund av att båda är mycket bra dubbel spelare och servar bra och dels för att matchen spelas i Spanien.
Feliciano Lopez serve är ju hans största vapen både i dubbel och singel och kan Marc Lopez matcha hans serve nivå blir dom svårslagna.

Vasselin-Zimonjic är ju även ett bra dubbelpar med stor rutin men dom har åkt ut i första omgången i de två senaste turneringarna på grus säsongen och har visat något tveksam form.

Feliciano Lopez är 12-6 i matcher i år i dubbel och Marc Lopez är 14-9 i matcher med en titel tillsammans i Doha i början av året och en semifinal i masters i Indian Wells som bästa resultat.

Zimonjic är 4-6 i matcher i år och Vasselin 3-6 båda med minus statistik förutom en semifinal plats tillsammans i masters i Indian Wells har man haft en hel del första omgångs förluster.

Det här kan nog bli jämnt men spanjorerna känns något hetare och kompletterar
varandra bra i dubbelspelet och det känns inte som man kommer och gå in och ställa in skorna när matchen spelas i Spanien.
Spela på Lopez/Lopez-Vasselin/Zimonjic hos Bwin
DENNISS - 19 April 2016 - 00:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: