Speltips

Speltips Lopez/Lopez-Vasselin/Zimonjic

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-19 14:00 Spela här

Speltips Lopez/Lopez-Vasselin/Zimonjic
Land: Spanien Liga: atp
Odds: 1.72 Speltips: Lopez-Lopez
2016-04-19 14:00 Lopez/Lopez-Vasselin/Zimonjic Lopez-Lopez 1.72 DENNISS

Det är ju ofta små marginaler som avgör dom här dubbel matcherna när två bra dubbel par ställs mot varandra men jag tycker spanjorerna ska ha en fördel här dels på grund av att båda är mycket bra dubbel spelare och servar bra och dels för att matchen spelas i Spanien.
Feliciano Lopez serve är ju hans största vapen både i dubbel och singel och kan Marc Lopez matcha hans serve nivå blir dom svårslagna.

Vasselin-Zimonjic är ju även ett bra dubbelpar med stor rutin men dom har åkt ut i första omgången i de två senaste turneringarna på grus säsongen och har visat något tveksam form.

Feliciano Lopez är 12-6 i matcher i år i dubbel och Marc Lopez är 14-9 i matcher med en titel tillsammans i Doha i början av året och en semifinal i masters i Indian Wells som bästa resultat.

Zimonjic är 4-6 i matcher i år och Vasselin 3-6 båda med minus statistik förutom en semifinal plats tillsammans i masters i Indian Wells har man haft en hel del första omgångs förluster.

Det här kan nog bli jämnt men spanjorerna känns något hetare och kompletterar
varandra bra i dubbelspelet och det känns inte som man kommer och gå in och ställa in skorna när matchen spelas i Spanien.

DENNISS - 19 April, 2016, 00:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!