Båda lagen göra mål (BLGM) finns till 1,95 hos Unibet och det spelas med (3/5) units.

Senaste mötet:
2015/2016 Torino-Roma 1-1

Romas 5 senaste matcher:
Atalanta-Roma 3-3
Roma-Bologna 1-1
Lazio-Roma 1-4
Roma-Inter 1-1
Udinese-Roma 1-2

Torinos 5 senaste matcher:
Bologna-Torino 0-1
Torino-Atalanta 2-1
Inter-Torino 1-2
Torino-Juventus 1-4
Genoa-Torino 3-2

Att båda lagen INTE ska göra mål står som favorit hos Unibet köper jag inte. Roma har gjort flest mål i Serie A och har kanske den bästa eller åtminstone bredaste offensiven i Italien. På Olimpico den här säsongen så har man gjort minst ett mål i samtliga matcher om vi bortser från 0-2 torsken mot Atalanta som för övrigt är den enda matchen Roma förlorat på Olimpico i Serie A.
Roma kryssade senast mot just Atalanta och därmed har man släppt in Inter i kampen om den tredje och sista Champions League-platsen.

Torino ligger i mitten av tabellen och har inte speciellt mycket att spela för annat än 9-12 placering. Formen är dock förvånansvärt bra i Turin-laget - efter derbyförlusten mot Juventus har laget svarat upp med 3 raka vinster.

Jag har väldigt svårt att se ett Roma som jagar 3 poäng ska gå mållösa från den här matchen. Samtidigt så är man ett lag som ytterst sällan håller nollan och man har väldigt svårt att stänga matcher då defensiven är allt annat än stabil - 3-3 matchen senast mot Atalanta var ett ypperligt exempel på det. Roma har bara hållit nollan på Olimpico i 1 av de 9 senaste matcherna, undantaget var 5-0 segern mot Palermo.
Torino har som sagt god form och man har gjort mål i 6 raka matcher, då ska det även tilläggas att man mött lag som Juventus och Inter, kanske ligans två bästa försvar?
Ciro Immobile är fortsatt skadad hos gästerna vilket naturligtvis är ett minus men man har trots allt klarat sig väldigt bra utan honom då man har en ung Belotti i väldigt god form.

(La Gazetta dello Sport):

PROBABILE FORMAZIONE 3-5-2
Martinez Belotti
G Silva Baselli Vives Obi Zappacosta
Moretti Glik Maksimovic
Padelli

PROBABILE FORMAZIONE 4-3-1-2
El Shaarawy Salah
Perotti
Nainggolan Keita Pjanic
Emerson Rudiger Manolas Florenzi
Szczesny

Skador/avstängningar http://www.skadekollen.com/fotboll/serie-a/

Jag tror Roma kommer att föra den här matchen samtidigt som jag är övertygad om att Torino kommer att få sina kontringsmöjligheter. Torino kommer att kunna spela avslappnat och jag blir inte förvånad om vi får se en del mål här.

BLGM til 1,95 x smeten känns helt klart värt ett par units.

Matchen visas 20:45 på Viaplay

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip