Speltips

Speltips Skellefteå-Frölunda

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-19 19:30 Spela här

Speltips Skellefteå-Frölunda
Land: Sverige Liga: SM-final
Odds: 1.85 Speltips: Frölunda +0.5
2016-04-19 19:30 Skellefteå-Frölunda Frölunda +0.5 1.85 SHL-Grinder

Tjena gamblers!

Det är dags för den tredje matchen i årets otroligt fina SM-final mellan giganterna Skellefteå AIK och Frölunda HC! Vi har 1-1 i matcher efter att lagen vunnit en match var på bortais. Jag tror det finns goda möjligheter att detta mönster fortsätter ikväll då Skellefteå spelar hemma, med andra ord tror jag på Frölunda. Jag kommer därför att placera en medelinsats på Frölunda +0.5 till @1.85.

Skellefteå:
Skellefteå gjorde en väldigt fin insats i den senaste matchen då man bortabesegrade Frölunda med 4-1 och det var inget snack om saken vilket lag som var värd segern. Men hur små marginaler är det inte i hockey? Jag är helt övertygad om att Frölunda hade vunnit matchen om man lyckats satt dit de där så oerhört viktiga förstamålet. Patrik Carlsson hade som ni kommer ihåg två puckar i ramen efter fem minuters spel i den inledande perioden. Går en av dem puckarna in blir det en helt annan matchbild. Men denna gång gjorde dem inte det och Skellefteå kunde ta en stabil 4-1-seger! Skellefteå har varit riktigt stabila hela säsongen men har nu under slutspelet dippat flertalet gånger. Någon som vi kanske inte riktigt sett tidigare under säsongen. Stundtals var man riktigt svaga mot Växjö, men man löste ju det tillslut vilket visar på styrka. Men återigen, Skellefteå har tappat kanske sin viktigaste spelare, Marcus Svensson. Jag trodde att Hanses skulle få det riktigt tufft i Skellefteå-kassen, men istället för att släppa in två tidiga kassar sist (stolpskotten) så gjorde han en jättematch då han bara släppte till en puck borta mot Frölunda. Jag har dock väldigt svårt att se att han ska kunna göra samma bedrift igen. Visst han är vass men han har spelat väldigt lite under säsongen och jag tror det snart kommer visa sig.

Frölunda:
Frölunda hade det väldigt tufft senast. Som jag tidigare skrivet, små marginaler, två puckar i ramen första fem minuterna och efter det gick det åt pipan. Jag tror vi kommer få se ett helt annat Frölunda ikväll. En sak som är ofantligt viktig till kvällens match är att det finns stora möjligheter till att Lasse kommer vakta kassen igen efter några matchers frånvaro. Det hade självklart varit ett jätteplus för Frölunda. Jag tycker inte att Johan Gustafsson håller klassen till att spela en SM-final. Visst, han har inte gjort bort sig, men visst har han släppt in några lite väl lätta puckar. Om Lasse står ikväll är det verkligen jättefördel för Frölunda på målvaktssidan. Jag har svårt att se att Rönnberg inte kommer spela Lasse, men det återstår att se. Vi kan bara hoppas. Om vi ska se till helheten så tycker jag Frölunda gjorde ett väldigt fint semifinalspel mot Luleå och nu i finalen så öppnade man helt fantastiskt i den inledande matchen. Frölunda ser väldigt fina ut och jag tror det finns extremt stora möjligheter till att Frölunda klarar X2 idag! Jag väljer att placera 3/5U på spelet eftersom vi inte vet 100% säkert ännu vilken målvakt som kommer vakta kassen. Spelar Lasse kan det möjligen bli en liten refill.

Inbördes möten:
Frölunda vann tre av fyra möten i grundserien och nu i slutspelet står det ju som bekant 1-1. Frölunda trivs mot Skellefteå i Skellefteå och ska absolut kunna klara +0.5 idag till @1.85!

Match: Skellefteå-Frölunda
Spel: Frölunda +0.5
Odds: @1.85
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.30

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 19 April, 2016, 16:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!