Speltips Newcastle-Manchester City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-19 20:45
Land: england
Liga: premier league
Odds: 6,00
Speltips: Newcastle
Spela på Speltips Newcastle-Manchester City
Börja spela här
Spela på Newcastle
Vad talar för Newcastle ? ingenting men till det här oddset tycket jag 6 ggr är värt en chansning vinst här idag så går man upp på samma poäng som Norwich ovanför strecket i tabellen

Newcastle har inte sett bra ut på och har svårt att hitta spelet det har däremot inte Manchester City som är 4 poäng före United i tabellen i kampen om fjärdeplatsen i ligan och klara för sin första semifinal i Champions League.

Manchster City har 15-2 i de fem senaste mötena men Newcastle har vunnit ett av dom på bortaplan.

Man skulle ju kunna va inne på att City är slitna efter hårt matchande men dom har ju så många spelare att snurra runt på att det argumentet inte håller däremot kan man ju komma in med en viss övertro på sig själva i en sådan här match när allting har gått deras väg ett bra tag nu.
Det är en viktig match för båda lagen men allra viktigast för Newcastle lag som spelar för sin existens är alltid farliga man har ju sett det hända förr kommer ihåg Wigan för några år sen slog United i en mycket viktig match för att hänga kvar.

City har ju haft en del frågetecken i försvaret med Kompany borta men jag tycker Mangala och Otamendi har varit bra och har inte släppt till något, Nasiri som gjorde comeback för ett tag sen är skadad igen och kommer inte att spela Kompany är spelklar men kommer troligen inte att spela ikväll.

Newcastles lag skrämmer ju inte direkt men visst finns spelare som kan avgöra en sådan här match troligen får det väl bli Mitrovic eller Sissoko.

City har ju krossat Newcastle i domt två senaste mötena med 5-0 och 6-1 har spelarna någon stolthet kommer dom nog se till att göra allt dom kan ikväll för att åtminstone hålla siffrorna nere och kanske få med sig en uddamåls vinst.
Spela på Newcastle-Manchester City hos Bwin
DENNISS - 19 April 2016 - 18:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: