Speltips

Speltips fotbollsdubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-20 20:30 Spela här

Speltips fotbollsdubbel
Land: england/tyskland Liga: Liga
Odds: 1,82 Speltips: Dortmund vidare/Man Unite
2016-04-20 20:30 fotbollsdubbel Dortmund vidare/Man Unite 1,82 DENNISS

Jag spelar Dortmund att gå vidare i tyska cupen mot Hertha Berlin och vinst för Manchester United mot Crystal Palace.

Hertha berlin-Dortmund

Det har inte sett bra ut för Hertha på slutet och man säger att man är trött körda
efter en lång säsong, 0-5 mot konkurrenten om Champions League platserna
Mönchengladbach borta har följts upp med 1-1 hemma mot Hannover och senast
förlust mot Hoffenheim borta med 2-1.

Dortmund är ju överlägsen tvåa i Bundesliga efter Bayern Munchen och är ju ett ruskigt välorganiserat lag man saknar ju de riktigt stora namnen men man är verkligen en lag maskin av högsta klass.
Dortmund åkte ju på en smäll mot Liverpool i europa League men gjorde absolut ingen dålig match man hade ju ledningen med både 2-0 och 3-1 på Anfield men sättet Liverpool kom tillbaka på va anmärkningsvsvärt där man vann med 4-3.

Dortmund har väl så gott som bara cupen kvar att spela för i år, Hertha spelar ju för att ta en champions League plats men man har sett tröttkörda ut på slutet jag såg matchen mot Hoffenheim och man presterade verkligen ingenting även om dom tog ledningen med 1-0 va dom utspelade av Hoffenheim stora delar av matchen.

Jag tror inte Hertha Berlin har en chans att stå emot Dortmund i nuvarande form, troligen vinner Dortmund det här på full tid men jag spelar Dortmund att gå vidare.

Manchester United - Crystal Palace

United har ju ryckt upp sig en hel del på slutet och efter Man Citys poängtapp mot Newcastle igår kan United ta igen 2 poäng i kampen om fjärdeplatsen i ligan då är man bara 2 poäng efter i tabellen med 4 matcher kvar att spela.

United har inga större problem förutom Schweinsteiger,Shaw och Jones som är skadade sedan tidigare, Rooney är ju tillbaka sen en tid tillbaka och kommer väl troligen att starta igen.

5 av 6 senaste matcherna har slutat med 1-0 segrar och man har ju verkligen tätat till i försvaret samtidigt som man varit ganska effektiva på att sätta sina chanser ävom dom kunde gjort fler i några av matcherna.

Crystal Palace har ju säkrat sitt kontrakt att något av lagen i bottenstriden ska ta sig förbi dom känns inte troligt med 4 omgångar kvar.

Manchester United har ju allt att spela för här, Crystal Palace kommer väl troligen att ta några poäng till i sina sista matcher men att dom ska komma här känns inte troligt, United kommer att ge City en kamp om 4 platsen.

DENNISS - 20 April, 2016, 14:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!