Speltips

Speltips NY Islanders - Florida Panthers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-21 02:00 Spela här

Speltips NY Islanders - Florida Panthers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.952 Speltips: Islanders ML
2016-04-21 02:00 NY Islanders - Florida Panthers Islanders ML 1.952 hockeystick

NY Islanders - Florida Panthers

Goalies: Greiss (probable) vs Luongo (probable)

I natt väntar Game 4 mellan NY Islanders och Florida Panthers. Islanders som vid en vinst i natt sätter tung press på Panthers.

NY Islanders som inte vunnit en slutspelsserie sedan 1993 har tagit ledningen efter 2 comebackvinster på de 3 första matcherna. Efter att de två första mötena blivit splittade i Florida vände serien till Brooklyn. Game 3 blev en riktig sevärd match där Panthers länge hade greppet om matchen. Efter att R.Smith och A.Barkov gett Cats ledningen med 2-0 såg uppförsbacken tung ut för Isles. Islanders visade dock prov på stark mental styrka då man hämtade upp ett 1-3 underläge i andra perioden och kom tillbaka till 3-3 och tog matchen till OT. Väl där avgjorde T.Hickey efter lite med än halva övertidsperioden till 4-3.

NY Islanders har efter 2 comebackvinster på dessa 3 första möten satt sig i förarsätet av serien. J.Tavares, K.Okposo och F.Nielsen är alla spelare som hittat formen och bär just nu Islanders fina offensiv. Man spelar i natt hemma igen och jag tycker man ska vara favoriter sett till var man presterat hittills. Nyckeln för Islanders är att få bort Rielly Smith från Panthers offensiv. Han har varit den klart farligaste spelaren med sina 4 mål och 4 assist på dessa 3 matcher.

Bolagen bedömer i dagsläget matchen som 50/50 vilket jag inte tycker. Islanders på hemmais med sina bästa spelare i toppform ser jag som favoriter. Även fast Panthers är pressade att vinna i natt tror jag hemmalaget fixar en 3-1 ledning innan man åker till Florida igen. Jag spelar därför

NY Islanders ML @ 1.952 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 20 April, 2016, 15:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Erik.Braaten - 2016-04-20 22:35:51

Ö2,5 mål på Isles är ett smarrigt spel till ett för högt odds ikväll.