Speltips

Speltips Frölunda-Skellefteå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-04-21 18:00 Spela här

Speltips Frölunda-Skellefteå
Land: Sverige Liga: SM-final
Odds: 2.02 Speltips: Frölunda FT
2016-04-21 18:00 Frölunda-Skellefteå Frölunda FT 2.02 SHL-Grinder

Det är dags för SM-final nummer fyra och herregud vilken viktig match det är. Det känns nästan som att den är helt avgörande. Vinner Frölunda ikväll så har jag väldigt svårt att se att dem ska tappa tre raka matcher och om Skellefteå vinner så är det självklart liten fördel för SKE som då har två hemmamatcher att gå på. Men jag har sagt det innan och håller kvar vid att jag tror på Frölunda och jag tror även att dem vinner ikväll! Jag kommer därför spela Frölunda FT till @2.02 hos Pinnacle Sports med 3/5U!

Frölunda:
Jag tror att det är dags för mönstret att brytas. Alltså mönstret med tre raka bortasegrar, nu är det dags för en hemmaseger. Frölunda spelar ikväll inför ett sprängfyllt och kokande Scandinavium. Jag tycker att Frölunda varit det bättre laget i båda matcherna upp i Skellefteå och förtjänat segrarna. Även matchen hemma i Scandinavium så var man också riktigt bra första fem minuterna då man hade två puckar i ramen. Efter det blev man nedtryckta för att sedan resa sig inför den tredje perioden och spela riktig fin hockey. Dessutom är ett jätteplus för Frölunda att Johan Gustafsson storspelade i den senaste matchen. Självklart ger det en otrolig självförtroendeboost inför kvällens match. Äntligen fick dessutom Frölunda hål på Hanses som inte direkt gjorde någon bra match. Man kan nu tro att Hanses darrar rätt mycket inför kvällens match då han inte längre är inne i ett flow. Dessutom stormtrivs Frölunda mot Skellefteå.

Skellefteå:
Skellefteå är inte sig lika. Det ser absolut inte lika övertygande ut som det gjorde under grundserien och i kvartsfinalen mot HV71. Jag säger absolut inte att Skellefteå varit dåliga, det är Frölunda som gjort Skellefteå svagare. Men SKE ser inte lika stabila ut som tidigare. Dessutom tycker jag att det märks väldigt tydligt att det inte är samma trygghet i Skellefteå nu när inte längre Markus Svensson vaktar kassen. Det förstår man ju självklart! Sen måste vi även tänka på den mentala biten. Skellefteå sågs som favoriter inför finalen och nu ligger man under med 1-2 i matcher och har tappat sin hemmafördel. Det är minst sagt ett pressat läge för Skellefteå och garanterat en stor frustration att man inte fått in puckarna och vunnit matcherna. Det är klar fördel Frölunda i det mentala spelet.

Inbördes möten:
Under grundserien var Frölunda klart vassare med segrar i tre av fyra matcher och man leder nu även matchserien i SM-finalen med 2-1. Detta innebär att det totalt står 5-2 till Frölunda säsongen 15/16. Dessutom var man det bättre laget förra året med. Man trivs helt enkelt mot Skellefteå.

Match: Frölunda-Skellefteå
Spel: Frölunda FT
Odds: @2.02
Insats: 3.5/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 18.00
Kanal: TV4

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 21 April, 2016, 16:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!