Nashville Predators - Anaheim Ducks

Goalies: Rinne (probable) vs Andersen (confirmed)

Game 4 väntar i natt i den heta serien mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators.

Anaheim Ducks som var Western Conference bästa hemmalag i grundserien satte sig i ett jobbigt läge när man förlorade de två första mötena i denna slutspelsserien mot Preds. Ducks som endast förlorade 10 matcher hemma i år föll med uddamålet 3-2 i båda mötena och man var pressade när man åkte till Nashville för Game 3.

Ducks som jag ser som det klart mer kompletta laget än Preds hade förstamålvakten Fredrik Andersen tillbaka i mål för Game 3 istället för John Gibson som inte hade de bästa matcherna i Game 1 och 2. Andersen visade upp varför han är nummer 1 då han spikade igen totalt och räddade samtliga 27 skott han fick på sig när man vann med 3-0 efter mål av J.McGinn, R.Rakell och C.Stewart.

I natt spelar man igen i Nashville och som jag ser det måste Preds vinna för att inte åka till Anaheim som jag har oerhört svårt att se förlora 3 raka hemmamatcher. Dock tror jag med Fredrik Andersen i mål att uppgiften blir för svår. Ducks har med Andersen betydligt mer förtroende i D och man vågar spelar ut mer. Detta visade man verkligen under Game 3 och jag tror vi får en liknande matchbild i natt igen.

Vi får Ducks till lite över 1.90 i odds vilket jag ser klart godkänt för att vi får 2-2 inför Game 5.

Jag kommer alltså spela

Anaheim Ducks ML @ 1.943 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip