Speltips Nadal - Fognini

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-04-22 17:00
Land: Spanien
Liga: ATP Barcelona
Odds: 1,86
Speltips: Fognini +5,5
Spela på Speltips Nadal - Fognini
150% bonus upp till 1500 kr!
Spela på Fognini +5,5
Nadal mot Fognini. Det är en prestigematch som heter duga, ungefär som ett derby. Ni vet att när Fognini är som allra bäst, då kan han helt klart mäta sig med Nadal och är det någon spelare som italienaren höjer sig emot så är det just Nadal.

Förra våren gjorde Fognini två bra matcher på grus. Två stycken under en hela våren. Båda var mot Nadal... eller egentligen gjorde han tre bra matcher den våren, samtliga mot Nadal, men han lyckades ”bara” vinna två av dem.

Så vi kan utgå från att Fognini kommer att göra sitt yttersta här och det vet vi även att Nadal alltid gör. Han är klart bättre nu, Nadal, men som Bedene sa under presskonferencen i Monte Carlo - man ska attackera hans forehand, där är han svag under press.

Nadal driver på bra under matcherna nu, men han får sällan försvara sig, så det går inte att säga så mycket om hans försvar just nu och Fogninis signum under de senaste matcherna mot Nadal är just att han kan sätta fart på bollen, gärna med en rak backhand, och därmed ta bort tid för spanjoren.

Fognini kom tillbaka från en buk-skada inför Monte-Carlo. Men jag tycker att krossen mot Troicki är ett bevis på att han är tillbaka och även om Fognini förlorat mot Lorenzi och tappat set mot Youzhny senaste veckorna så ser man att det bara är trams. Han tramsar alltså. Det kommer han med all säkerhet inte att göra mot Nadal. Det har han nämligen aldrig gjort förut:

Nadal har bara täckt hcp-linan mot Fognini i 3 av 9 matcher (1 av 5 på grus). Och då ska man veta att det var bra mycket större skillnad mellan dem 2013 än vad det är idag.

Alltså, 5,5 games är väldigt mycket i en tennismatch och just nu ligger Unibet högst med 1,86 och det måste bara testas.
Spela på Nadal - Fognini hos Unibet
Spela nu
Poldan - 22 April 2016 - 15:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sorkfan - 2016-04-21 20:02

Inte sett den gode fognini spela senaste matcherna, men rafa ser otäckt bra ut.. Svårbedömt för min del, du brukar dock gå emot rafa med framgång. Lycka till, kanske kör +6 linan om den nu ger ngt av värde

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: