Speltips Forward - Brommapojkarna

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-04-22 19:00
Land: Sverige
Liga: Division 1 Norra
Odds: 1,80
Speltips: 2
Spela på Speltips Forward - Brommapojkarna
Börja spela här
Spela på 2
Ger mig på årets första rek i division 1 Norra där BK Forward tar emot seriefavoriten Brommapojkarna på Behrn Arena i Örebro.

Första omgången

Brommapojkarna - Piteå 2-0
Enskede - Forward 3-1

Brommapojkarna, med Olof Mellberg på tränarbänken, är i mina ögon solklar favorit att vinna den norra division 1-serien. Har lyckats behålla och förstärka bra och laget man mönstrade i premiären mot kompetenta Piteå (2-0) håller hög klass på denna nivån.

BP:s startelva mot Piteå:

Örlund

Bejimo, Löw, Awrohum, Qwiberg

Kouakou, Gustafsson, Gustav SM (K), Junior, Gyökeres

Brandeborn

Daniel Örlund i målet, Joel Qwiberg (som varit en av seriens bästa ytterbackar i Vasalund), AIK-bekantingen Kouakou, säkre Markus Gustavsson tillsammans med Gustav Sandberg-Magnusson och Junior på innermitten. Nej, detta är ett bra lag alltså. Då har jag inte ens nämnt Christopher Brandeborn (från Assyriska) och Stefano Vecchia. Nej, BP är ett riktigt bra div 1-lag och fick en fin start genom 2-0 mot Piteå. Det var dominans från hemmalaget stora delar av matchen, även om Piteå hade sina chanser, så uppvisade hemmalaget klass på Grimsta. Ny konstgräsmatch (bra för BP!) den här gången mot örebroarna BK Forward. En klubb som varit väldigt stabila på den här nivån och som titt som tätt slåss i toppen. Finns bra spelare här också som Robin Ingvarsson, Emil Berger, Kristoffer Näfver (ex-ÖSK) för att nämna några. Men överlag känns BP starkare på de flesta positionerna, fick en bra start på säsongen - detta samtidigt som BK Forward föll med hela 1-3 borta mot nykomlingen Enskede. Tycker 1,80 är bra på BP oavsett motstånd i år och speciellt med tanke på att Forward torskade premiären, släppte tre baljor och matchen går på konstgräs.

SPELTIPS
Spelar Brommapojkarna att vinna till 1,80 hos Bwin (4/5 units).

Vad spelar ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på Forward - Brommapojkarna hos Bwin
LelleSandahl - 22 April 2016 - 14:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Helsinki - 2016-04-22 15:55

Jag tror på 1x på forward till 2.10 e bättre. Forward har bra lag och är på hemmaplan

bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: