Speltips Washington Capitals - Philadelphia Flyers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-04-23 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.794
Tips: Caps FT
Washington Capitals - Philadelphia Flyers

Goalies: Holtby (probable) vs Neuvirth (probable)

Flyers lyckades hålla sig kvar i matchserien efter att man vann Game 4 på hemmais och undvek därmed att blev svepta av Caps. Frågan är om man blir lika lyckosamma när man gästar Washington borta för Game 5 i natt?

Flyers har kämpat på så gott det går mot Caps under den här matchserien som på förhand var en oerhört tuff uppgift för Flyers som krigade sig hela vägen in till slutspelet. Faktum är att man varit med bra i samtliga matcher även fast vinsterna trillat in till Caps och siffrorna ibland skrivits lite väl stora.

Flyers lyckades alltså reducera matchserien till 3-1 senast då man vann med 2-1 inför hemmafansen. Två skott från blålinjen hittade in bakom Braden Holtby som varit fenomenal hela säsongen. Michael Neuvirth fick chansen med all rätt och nog tog han den då han räddade 31/32 skott han fick på sig. Neuvirth förväntas starta igen efter att Mason varit den stora anledningen till att Caps vunnit de 3 första matcherna med två tabbar som blev totalt matchavgörande.

Som jag ser det kommer det bli tufft för Flyers att överleva en match till mot detta Caps som vill stänga serien så fort som möjligt för att få så mycket vila som möjligt innan semifinalerna börjar. Caps var i grundserien imponerande 29-8-4 inne i Verizon Center och jag har svårt att se att Flyers orkar med Caps som bör komma ut tufft i natt, göra jobbet och avancera till nästa runda.

Jag kommer därför testa två spel här i natt.

Washington Capitals FT @ 1.794 med 3/7 units
Washington Capitals Ö 2.5 mål (Inkl OT) @ 1.684 med 3/7 units

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Washington Capitals - Philadelphia Flyers hos Betsson
Spela nu
hockeystick - 22 April 2016 - 17:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
sjobjorn82 - 2016-04-23 01:00

Spelar Washington som de kan hänger inte Philla med, MEN blir det fult spel o ryckigt så har Philla en chans. Jag har spelat 1an rak + andra 1X i de andra nhlmatcherna

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: