Speltips

Speltips Eibar - Deportivo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-23 22:00 Spela här

Speltips Eibar - Deportivo
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.30 Speltips: 1
2016-04-23 22:00 Eibar - Deportivo 1 2.30 rad

Lördagens sista match i den spanska la liga spelas i Baskien där Eibar tar emot Deportivo. Med tanke på Deportivos 0-8 förnedring mot Barca kan jag inte annat än tycka att oddset för ytterligare en förlust till 2.30 i odds är sjukt lockande.

Tunga förluster sätter sig i huvudet. Speciellt för ett lag som Deportivo, som mestadels av säsongen har spelat bra, men inte tagit vara på sina chanser. Gång på gång har de misslyckats med att ta poäng och ligger därmed på den nedre halvan av tabellen. I onsdags spelade de hemma och tog emot formsvaga Barca - ändå blev det stortorsk. Anledningar är många, främst att målvakten German Lux har saknats hela månaden. Inför mötet mot Eibar är även vänsterbacken Luisinho borta. Jag vill inte ta något ifrån Barca, men, ändå, spelet såg inte bra ut någonstans för Deportivo och allting vara bara under all kritik.

Det ska mycket till för att Deportivo återigen inte ska släppa in massvis av mål. I samtliga ligamatcher år 2016 har Deportivo släppt in mål. Jag pratar alltså om 17 matcher i rad! Det är inte mycket som stämmer försvarsmässigt.

Även om Eibar har tappat lite mark i ligan samt inte övertygat helt så har det i år blivit fina vinster på hemmaplan, mot bland annat Real Sociedad, Levante, Granada och Espanyol. Ja, dessa är lag som Deportivo, rent tabellmässigt, på ett ungefär. Ett möte som sådant ska Eibar vinna minst varannan gång, under dagens förutsättningar, så oddset 2.30 på en hemmaseger spelas hos Nordicbet .

rad - 22 April, 2016, 23:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!