Speltips

Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-04-23 13:30 Spela här

Speltips tennisdubbel
Land: rumänien Liga: Liga
Odds: 2,04 Speltips: Mergea/Tecau/Verdasco
2016-04-23 13:30 tennisdubbel Mergea/Tecau/Verdasco 2,04 DENNISS

Vi börjar med dubbeln, förstaseedade Mergea/Tecau har tagit sig fram till finalen rätt enkelt efter walk over mot Lorenzi och Delbonis igår, Tecau är ju en mycket bra dubbel spelare som tidigare hade stora framgångar ihop med Robert Lindstedt.
Både Tecau och Mergea har plus statistik i dubbel i år och Tecau va ju bland annat i kvartsfinal i Australian Open ingen tvekan om att han är bästa spelaren i den här dubbel finalen.

Koolhof och Middelkoop har rätt många första omgångs förluster på slutet och har väl inte direkt visat storform.

Jag håller rumänerna som klara favoriter här dom spelar ju även i Rumänien och kommer att ha stödet från publiken.

Garcia Lopez-Verdasco

En ganska öppen match på förhand men Verdasco har haft ganska lätt för Garcia Lopez och har 4-0 på grus.
Verdasco har spelat upp sig på slutet här han gått fram till semifinal efter vinst mot
Robin Haase i tredje omgången innan det två enklare matcher mot Setkic och Radu han fick i och för sig slita rejält mot Setkic i första omgången i en tre setare det va något oväntat men kan bli så i första omgångs matcherna.
Jag tycker Verdasco har visat stigande form på slutet med en tredje omgång i Miami, och vinst mot Delbonis i första omgången i Monte Carlo.

Garcia Lopez är ju jämn men gör sällan något exta däremot gör han nästan aldrig en dålig match heller, han va i final här förra året och har ju poäng att försvara så han kommer nog va laddad idag men om det räcker spelmässigt är tveksamt.

Det handlar ju om vem som är mest hungrig i sådana här matcher och jag tror Verdasco är det idag han har ju trillat ner till 86 plats på rankingen och behöver poäng för att ta sig upp. Verdasco har 4-0 i inbördes möten på grus och det stärker givetvis självförtroendet han är även spelaren med högst kapacitet av de två och kommer han med rätt inställning tror jag han vinner detta.

DENNISS - 23 April, 2016, 12:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!